O strachu

Vladimír Stwora

25.7.2016 Na okraj Témata: Společnost 2590 slov

Vzpomínám si, když mi bylo asi tak sedm, deset let, jak mi otec vyprávěl, jak se cvičí sloni. Mladý slon se přiváže silným řetězem k silnému kulíku. Zpočátku se pokouší dostat se ze sevření, ale je to marné. Možná ho ten řetěz těmi pohyby i zraňuje. Slůně si postupně zvykne a už se nepokouší osvobodit. Ví, že je to marné. Když dospěje, má mnohem větší sílu. Přesto ho lidé vážou na mnohem tenčí řetěz a kulík už je jen docela obyčejný kolík. Kdyby slon chtěl, jediným pohybem by se dostal na svobodu, ale on to neudělá. Pořád si myslí, že nemá dost síly.

Za článkem od Maru se rozproudila zajímavá debata o osobní odvaze. Vlastně jsem to vyprovokoval já svou poznámkou na závěr.

Na poslední plochou výzvu v článku Občané, nenechme si toto jednání líbit, jsem napsal:

Samozřejmě, že si to necháme líbit. Kdo by tak asi protestoval a jak? Autor tohoto článku, který zde sice má stovky slušných a nezávadných příspěvků, ale nikdy se neodvážil podepsat se ani jménem, natož příjmením, a když mi chce něco vzkázat, dělá to přes novou zprávičku Ve zkratce? Nebo ti, kteří se bojí poslat padesátku na tento web, aby Velký bratr nevěděl, že ho podporují? Popřípadě ti, kteří sem chodí přes TOR, jako kdyby tato stránka byla protistátní? Máme přesně takovou vládu, jací jsme my sami.

Vypíchnu některé hlavní reakce v diskuzi za článkem.

Maru: Pane Stwora, bojovat proti NWO se dá různými cestami. A rozšiřování informací je toho důležitou součástí, k čemuž s Vaším laskavým svolením využívám Zvědavce.

O informacích, které zde uveřejňuji, si udělá každý svůj názor bez ohledu na to, zda autorem je anonym.

Kromě toho může každý z nás pracovat ve svém okolí - a tam to již anonymně není možné a je třeba prokázat kus osobní odvahy, abyste např. povzbudili lidi, aby se odvážili hromadně odmítnout kampaň HateFree ve vašem profesním okolí.

Troufám si tvrdit, že u výše uvedeného by moje veřejně známé spojení se Zvědacem bylo spíše kontraprodutivní. Doba je prostě taková.

Je cenné, když se lidi podle svých sil JAKKOLI snaží postavit totalitě. Měli bychom je povzbuzovat, ať již to dělají pod svým jménem nebo anonymně, a také se spojovat a spolupracovat. Rozbroje jsou vodou na mlýn NWO - všichni to víme.

Kromě toho si myslím, že totalita bude postupovat. Je to vidět v Německu, kde cenzorní neziskovky již zakazují použití zájmen "my" a "oni", a ve Francii, kde se podruhé prodlužoval výjímečný stav a 6 dní po atentátu v Nice byl bez hlasování definitivně přijat pracovní zákon, který vysoce oklešťuje práva zaměstnanců a podporuje tzv. flexibilitu, prosazovanou poskoky korporací. (I u nás je pracovní zákon měněn podle tohoto mustru, ale Sobotkova vláda to dělá nenápadně po jednotlivých krocích.)

Oligarchie chce prosadit světovou nadvládu, nemá co stratit a bránit se bude urputně. Dá se předpokládat, že i u nás časem značně přituhne a já nechci ublížit lidem ve svém okolí.

To jen na vysvětlení.

Moje reakce: Jenomže ty informace samy o sobě nic nezmění. Kdo chce zapalovat musí sám hořet, je jeden citát, ne aby byl schovaný za bukem a nabádal ostatní k akci.

Vaše příspěvky jsou všechny kvalitní, kultivované a nežalovatelné, jsem rád, že tu píšete, ale to lpění na anonymitě mi vadí. Tak, jako mi vadí ti, co sem chodí přes TOR, jako kdyby tady byl mor a neštovice, a bojí se poslat stovku, aby na sebe neupozornili.

Mimochodem, podobný případ je Vedoucí kolotoče z AE News, o kterém také nikdo neví, kdo to je.

Navíc dnes už nehrozí ani mučení, ani smrt. Dnes se uplatňuje soft power. Nejhorší, co by se mohlo stát, je návštěva pánů z kriminálky a podání vysvětlení. Žádné strhávaní nehtů, žádná spánková deprivace. A i toho se dnes bojíme, tak daleko jsme to dopracovali.

Lidi dnes zoufale potřebují vzory, ne výzvy. Chlapy, kteří se postaví a řeknou: jsem ten a ten a říkám to a to. A ponesu za to důsledky. A ano, je možné, že tím na sebe nasměrují represe systému. Ale to jinak nejde, kdo bojuje, musí počítat se zraněním.

A ne, aby to bylo podle Švejka: Buďme Češi, ale nemusí to nikdo vědět. To je ta nejhorší vlastnost, kterou máme.

A maru: Pane Stwora, zůstaňme u toho, že Vy jste rád, že u Vás občas publikuji a já jsem rád, že mi tuto příležitost s nasazením vlastní kůže dáváte a vážím si toho.

Své vysvětlení jsem podal výše a dále už bych se jen opakoval.

Pak tam byla další reakce, která si zaslouží pozornost:

PROSÍM NEPUBLIKOVAT, VZKAZ JEN PRO PANA EDITORA!!

Vážený pane Stwora. Copak neznáte ani trochu dějiny? Pokud někde někdy existoval seznam nepohodlných lidí, tak byl dřív či později použit. Začalo to nejméně už římskými proskribcemi.

Za protektorátu si gestapo jen chodilo vyzvedávat potenciální "teroristy" a nepřátele režimu díky pečlivým seznamům, co měli pečliví prvorepublikoví státní úředníci. Zatýkali komunisty, socialisty, demokraty, sokoly, církevní představitele, cikány, židy, atd... To vše díky existenci seznamů.

Bolševici dělali úplně to samé jen o trochu později.

Co jiného je, z hlediska výše uvedených souvislostí, vaše stránka, než jeden obrovský seznam IP adres režimu nebezpečných lidí? Co jiného je seznam příchozích plateb na účtu Zvědavce? A vy byste chtěl, aby v diskuzích nepoužívali TOR a přispívali z účtů vedených pod reálným jménem?

Nevšiml jste si, že v českých zemích jsou nejméně posledních 100 let systematicky vybíjeni všichni stateční lidé s rovnou páteří? Že už tu zůstala jen hrstka statečných lidí jako vy a třeba Jan Korál? A tu poslední hrstku lidí, co mají (na rozdíl od zbývajícího předposraného ovčanstva) odvahu alespoň o takovýchto věcech diskutovat a aktivně se jimi zabývat, byste chtěl vystavovat nebezpečí, že je NWO režim všechny odveze do gulagů díky tomu, že je na vašich stránkách jejich IP, případně u jejich ISP zalogovaná IP Zvědavce?

Máte asi dost zkreslené představy o současné české společnosti. Došlo vám vůbec, že v 89. to tu zprivatizovali STBáci a mají své lidi ve všech státních strukturách?

Ušlo vám, jak zlikvidovali Davida Ratha, člověka který se nebál, otevřeně a rovně vystupoval proti farmaceutickým korporacím, proti zkorumpovaným proamerickým politikům atd? Ten naivka netušil, že většina dnešních soudců jsou staré prověřené bolševické kádry.

A vy tu chcete kázat, jak by každý měl vytupovat otevřeně a neanonymně?

Proti obrovské přesile státního policejního a šmírovacího aparátu jde otevřeně jen naprostý sebevrah. Zvlášť v dnešní době.

Stejně bych řekl že vás nezlikvidovali jen pro váš hebrejský původ (vzhled), stejně jako třeba Henryho Makowa. Protože NWO ilumináti používají občany židovského původu jako svůj mocný nástroj. A kdyby se mezi židy rozkřiklo, že NWO je nakonec i proti židům, tak by se celý jejich totalitní systém rozpadl.

Takže nejde jen o vaši osobní statečnost, ale i o váš původ, který vám pomáhá.

Jiní aktivisté nekošer původu byli již zcela existenčně i lidsky zlikvidováni.

Všimněte si, jak málo útočí na Zvědavce za těch 18 let jeho existence a jak moc na Aeronet a Korálovo NWOO co existují poměrně krátce. Prostě jste částečně chráněný, nedovolí si na vás přímo, proto zkusili nenápadný nepříliš medializovaný soudní proces a požadavek policie na IP adresy.

Zajímalo by mě, zda ten člověk má manželku a děti a jak moc si ho jeho rodina váží.
Moje reakce: Žádost nepublikovat jsem ignoroval, protože mi autor nedal možnost jinak odpovědět než tady. A mimo to je to nepodepsané a vložené přes TOR, takže autor je dostatečně chráněn.

Ten dopis je typický projev vyděšeného, vystrašeného Čecha.

>Za protektorátu si gestapo jen chodilo vyzvedávat potenciální "teroristy" a nepřátele režimu díky pečlivým seznamům,

Ano, to je pravda. Trest tenkrát byla kulka do hlavy, v lehčím případě mučení, popř. koncentrák. Nevšiml jsem si, že by dnešní systém dělal něco podobného. Znovu opakuji, oni aplikují soft power. Dnes přijde policista do domu, následuje podání vysvětlení, v těžších případech má dotyčný "nehodu".

>Co jiného je, z hlediska výše uvedených souvislostí, vaše stránka, než jeden obrovský seznam IP adres režimu nebezpečných lidí?

To je do jisté míry pravda. Takže bych doporučil dotyčnému, ať si čte Blesk a iDnes a Lidovky. Tam mu nic takového nehrozí.

> A vy byste chtěl, aby v diskuzích nepoužívali TOR a přispívali z účtů vedených pod reálným jménem?

Otázka principu. Jestli něco tvrdím, tam musím být ochoten to podepsat. Jestli se to bojím podepsat, tak to raději ani netvrdím.

>Nevšiml jste si, že v českých zemích jsou nejméně posledních 100 let systematicky vybíjeni všichni stateční lidé s rovnou páteří?

Nevšiml. Mohl byste jmenovat?

>Ušlo vám, jak zlikvidovali Davida Ratha, člověka který se nebál,

To je pravda. Toho zlikvidovali, ale tam šlo o politickou objednávku a jeho jméno se stalo symbolem. Zbabělce zažene do děr, odvážné inspiruje.

>Proti obrovské přesile státního policejního a šmírovacího aparátu jde otevřeně jen naprostý sebevrah. Zvlášť v dnešní době.

Tedy s vámi bych se nechtěl dostat do situace, kde je třeba zlomek osobní odvahy.

>Stejně bych řekl že vás nezlikvidovali jen pro váš hebrejský původ

Mám sice židovský nos, ale ne židovské předky. Což poznáte i podle toho, že jsem tak neskutečně neschopný, co se týče obchodu a zisku. Být jeden z nich, dokázal bych z té stránky vytřískat majland.

>Jiní aktivisté nekošer původu byli již zcela existenčně i lidsky zlikvidováni.

Strach má velké oči.

>Všimněte si, jak málo útočí na Zvědavce za těch 18 let jeho existence

A nenapadlo vás že důvod může být ten, že jsme dost umírnění?

Při pročítání těch reakcí a psaní odpovědí mi došlo několik zajímavých faktů.

Případ Breivik

Norský vrah Anders Breivik by mohl vyprávět. Zavraždil 77 lidí a dokázal, že Systém je na něj krátký. Doslova se mu vysmívá. Při přelíčení se omlouval, že nestačil zabít více lidí. Dostal 21 let, což je v Norsku maximum. Sedí v fešáckém kriminálu s televizí, počítačem a vlastní posilovnou, ze státních peněz mu najali lidi, co s ním hrají šachy, aby mu nebylo smutno, a on si stěžuje, že na topinkách ke snídání bývá málo másla. Ve fungující společnosti by byl Breivik prostě popraven.

Za prvé: Existuje obrovská, nestvůrná připosranost, zbabělost většiny lidí. A to nejen Čechů, ale všech lidí žijících v NWO systémech na celé planetě. Ten strach všech je doslova dech beroucí. Přitom nikdo z těch přizdisráčů nechápe, že se vlastně bojí úplně zbytečně. Ten Systém je naprosto bezzubý. Jediná forma represe je soft power. Zrušením mučení a trestu smrti se stal neškodným. Už se neúpí ve vlhkých kobkách připoutan v řetězech, neupaluje se na hranici.

A víte proč? Je to výsledek naprosto geniální strategie a manipulace „elit“. Oni se nejvíce bojí hrdinů a mučedníků. Protože příklady táhnou a za každého popraveného hrdinu se postavilo deset nových. Zrušte statečné a mučedníky a nebude odboj. Bude jen jakýsi vegetativní stav přežívání. Lidi budou sice potichu remcat (parafráze na Haškovo „buďme Češi, ale nemusí o tom nikdo vědět“ - „buďme proti establishmentu, ale nemusí o tom nikdo vědět“), ti „nejodvážnější“ budou podepisovat petice a šířit „plamenné výzvy“, ale ty výzvy budou padat na uši stejně hluché, jako ty jejich. Každý čeká, že to udělá ten druhý, protože každý se bojí.

Vzpomínáte si, kdy to začalo jít s naší společnosti z kopce? Bylo to po druhé světové válce, kdy byly zrušeny všechny ty nelidské zákony, tresty smrti a podobně. Chvíli to ještě fungovalo, jednak bylo krátké údobí komunistického útlaku, měli jsme svoje hrdiny a svoje popravené, Milada Horáková, Slánský a další, a jednak – to hlavně ještě žili lidé, kteří si pamatovali válku a věděli, co je hrdinství. Jak přicházela k moci generace, která to už nezažila, začaly se objevovat všechny ty liberální ideologie, humanita, lidská práva a z nás vznikala generace sissy boys. Sissy se překládá jako slaboch, zženštilec, padavka. A jak psal Nietzsche v kapitole O malých lidech „skoro nikdo tam není mužem. Proto mužatí jejich ženy“, takže s tím přišel i feminismus a genderové studie – nejzrůdnější ideologie v historii civilizace (feminismus efektivně rozděluje lidstvo na dvě znepřátelené poloviny, žádná jiná ideologie, ani nacismus ani nic jiného, nikdy neměla takový široký záběr.)

Za druhé: Ten geniální způsob dnešního útlaku pomocí soft power je také zároveň jeho největší Achillovou patou. Ten Systém se zhroutí jako domeček z karet, jakmile si dostatek lidí uvědomí, že se nemají čeho bát. Jsme jako ti sloni ze začátku mého textu. Jsme vycvičení ve strachu a nechápeme, že stačí lehce potáhnout a řetěz i kolík budou pryč. Jinými slovy – máme řešení každý v sobě. Buďme zase muži. Jak říkal Sokrates, chceš-li hnout světem, hni sám sebou. Oni už dnes nemají nástroj na potlačení odboje. Sami se vykleštili svým liberalismem a zákony o lidských právech. Nemluvím o robokapech a vodních dělech na rozehnání davu mají, to mají, ale jinak jsou bezzubí. To nejhorší, co se vám může stát, když veřejně řeknete ne, nebo podpoříte třeba tento server, bude návštěva policie a případné podání vysvětlení. Tam přijdete, podepíšete, že nic vysvětlovat nebudete a hotovo. Na 99% to vyšumí. Já to nebagatelizuji, tak to opravdu funguje. Nezakážou vaším dětem studia, nevezmou vám pas, nevyhodí vás z práce. A hlavně nezavřou vás.

Dříve to bylo milionkrát nebezpečnější. Dovedete si představit, jak by vypadal odboj třeba za války po atentátu na Heidricha poté, co by Němci obklíčili vesnice Lidice a Ležáky a pak by pozvali všechny lidi na „podání vysvětlení“? V několika případech by z toho možná byla žaloba, která by se táhla dva tři roky, pravda, obviněné by stála hodně peněz, ale nejhorším výsledkem by byla podmínka? To je přesně to, co dnes hrozí, nic víc. Já vám to řeknu. To by nebyl žádný odboj. Lidi by remcali, ale neměli by se s kým ztotožnit, koho následovat. Paradoxně právě ty drastické tresty vedly nakonec k pádu režimu. To si dnešní establishment uvědomuje, právě ta neexistence citelných trestů vede k zakonzervování současného stavu.

A nepište mi, že znáte někoho, kdo následkem svých názorů přišel o práci. To je ve stylu jedna paní povídala, museli bychom znát všechny důvody, vyslechnout všechny strany a nejspíše by se ukázalo, že to bylo jinak, než líčí „oběť“.

Mimochodem, když jeden člověk napsal do diskuze jiní aktivisté nekošer původu byli již zcela existenčně i lidsky zlikvidováni a já jsem chtěl, aby jmenoval, už se dotyčný neozval. A někdo tam zmiňoval Ratha. Ano, Rath byl nechutným způsobem zlikvidován, ale ne proto, že se nebál (cituji) a otevřeně a rovně vystupoval proti farmaceutickým korporacím, proti zkorumpovaným proamerickým politikům, ale proto, že šlo o boj dvou kriminálních mafií prorostlých do nejvyšších pater politiky a Rath někomu šlápl na kuří oko. Šlo o čisté vyřizování si účtu. O jeho vině nepochybuji, ale na jeho místě mohl být kterýkoliv jiný politik, na každého tam by se našlo nejméně tolik, co na Ratha.

No, abych byl objektivní, oni dnes také zabíjejí (=vraždí) kohokoliv, kdo se jim bude zdát skutečně nebezpečný. Ale nikdy tak, aby z něj udělali hrdinu či mučedníka. Dělají to monstr vraždící komanda zvaná tajné služby a vždy to vypadá jako nehoda. Protože jak už jsem řekl, mučedníky musíme odstranit. Takový Jörg Haider nebo dr. Kelly by mohli vypravovat. A takových bylo více. Mimochodem, kdyby se mně stala „nehoda“, tak vězte, že to nehoda nebyla. Ale obyčejným lidem, kteří se nebudou pasovat do role vůdce nebo nebudou hrozit prozrazením zásadní informace, to nehrozí.

Pokud se opět staneme muži, bude to mít ještě jeden pozitivní efekt. Naše ženy si nás začnou znovu vážit. Ženy totiž vždy pohrdají slabochy a milují hrdiny. My dnes žehráme na to, že sem hrnou barevní a že jim naše ženy často velmi ochotně roztahují nohy. Ti černí totiž budí dojem, že nejsou slabí.

Co to je být statečný? To znamená překonat vlastní strach. Nemyslete si, i stateční se bojí. Dokonce se říká, že skutečný strach poznají jen stateční, zbabělci nikdy.

Známka 1.2 (hodnotilo 149)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Catherine Austin Fittsová: Znepokojivý plán globalistů na převzetí produkce potravin03.05.24 17:37 USA 0

Kolik vydělávají poslanci03.05.24 11:56 Česká republika 0

Stovky amerických obrněných vozidel se přemístily na naše území 02.05.24 19:50 Česká republika 0

Jak pár fondů kontroluje vaše peníze?Je to „geniálně“ vymyšlené, říká zkušená investiční poradkyně.01.05.24 19:47 Česká republika 1

Korunovační kříž - Buď je na výstavě kopie, nebo je to krajně nezodpovědné! Kdo to platí?01.05.24 15:07 Česká republika 1

Tradiční pálení čarodejnic bylo opět oficiálně zakázáno, stejně jako ohňostroj na Silvestra01.05.24 09:05 Česká republika 8

Jana Marková : Německý chalifát01.05.24 06:44 Německo 1

Cesta do horoucích pekel našeho zdravotnictví 01.05.24 06:31 Česká republika 0

Země G7 včetně Spojených států a zemí EU dosáhly dohody o uzavření všech uhelných elektráren do roku 203501.05.24 00:38 Neurčeno 1

Na amerických univerzitách propalestinské demonstrace sílí navzdory stovkám zatčených (video)01.05.24 00:30 USA 0

Finanční správa rozesílá dopis s novou daní. Nárůst je extrémní 29.04.24 07:51 Česká republika 4

Britský poslanec: „Obávám se, že to bude horší než holokaust“28.04.24 19:26 Británie 0

Nejvyšší soud Ukrajiny zahájil řízení proti Radě kvůli neodstranitelnosti Zelenského28.04.24 19:05 Ukrajina 1

V Charkově bylo zabito 7 důstojníků z České republiky28.04.24 12:10 Ukrajina 4

Zpráva WEF: 98% centrálních bank souhlasí se zavedením digitální měny 28.04.24 10:39 Neurčeno 1

Bělgorod je ostřelován na návrh českého premiéra27.04.24 18:37 Rusko 0

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 3

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,26 Kč
Euro
25,04 Kč
Libra
29,19 Kč
Kanadský dolar
17,00 Kč
Australský dolar
15,38 Kč
Švýcarský frank
25,70 Kč
100 japonských jenů
15,21 Kč
Čínský juan
3,21 Kč
Polský zloty
5,79 Kč
100 maď. forintů
6,43 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,14 Kč
1 unce (31,1g) zlata
53 472,59 Kč
1 unce stříbra
614,76 Kč
Bitcoin
1 437 596,65 Kč

Poslední aktualizace: 3.5.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 13 038