Současné lži, kterým příliš mnoho lidí uvěřilo

Jane Kaufman

21.3.2022 Komentáře Témata: Očkování, Covid teror 2271 slov

Napřed nám řekli, že očkování je 95% účinné a že zabrání rozšiřování nemoci. Nebyla to pravda. Taky nám řekli, že jedna injekce nám zaručí imunitu. Ani to nebyla pravda. Nejen že očkovaní jsou mnohem víc nemocní než neočkovaní, ale se ztrátou účinnosti je potřeba další a další injekce. Dále nám řekli, že očkování je bezpečné a že nezpůsobují újmu na zdraví. Půl milionu potratů a desetitisíce mrtvých později zjišťujeme, že to nebyla pravda.

Ještě před rokem nám slibovali, že očkovaní nebudou muset nosit roušky a nedostanou Covid – pravý opak je pravda. Očkovat děti byl před rokem nesmysl, dnes je to pravda. Prý nebudou očkovací průkazy a nedojde k rozdělení společnosti na očkované a neočkované. Prý neočkovaní nebudou nuceni nechat se očkovat. A taky že neexistují tajné smlouvy mezi výrobci očkování a vládami – nic z toho nebyla pravda. Všecko byly pouhé lži, zaměřené na nachytání důvěřivých, aby vlezli pod jehlu.

Ani karantény, ani roušky a distancování nezastavily rozšiřování nemoci. Důvod je jednoduchý, žádnou chřipku není možno ničím na světě zastavit. Nic proti ní nefunguje, ani očkování, ani léky, ani zábaly, obstřiky, ozařování, masáže, koupele a cokoliv jiného. Chřipka musí projít svou dobou účinnosti, což je asi 4-6 týdnů a v průběhu zmutuje natolik, že zmizí. I Covid zmizel a to v půli května 2021. Byl třetí chřipkou v tom roce, pokud se dá věřit laboratorním výsledkům, protože to, co bylo považováno za Covid testovalo zároveň i jako běžná chřipka A nebo B.

Je těžko pochopitelné, že se politikové a media stále ještě ohánějí Covidem a jeho variantami, když ve skutečnosti nikomu se ještě nepodařilo izolovat virus, který má tuto nemoc údajně způsobovat. A protože nemají čistý virus, nejsou žádným způsobem schopni nemoc zjistit testem, protože nemají proti čemu vzorky vzaté z nemocných porovnávat. Logicky, když nemáte základní vzorek, jak můžete vědět, že to, co zkoušíte hodnotit, je to stejné?

Očkování nás měla zachránit

Ale napřed museli utajit, zdiskreditovat, zakázat a zničit všecky ostatní účinné léky a někdy i jejich výrobce. Není to tak náhodou podvod? Jak to, že si politikové dovolí zakázat účinný lék, o kterém se za 50 let jeho používání spolehlivě ví, že zabírá? Jak to, že takové léky nebyly ani vyzkoušeny?

Pouze v Indii, ve státě Uttar Pradeš je vyzkoušeli, který má asi 241 milionů obyvatel. 5% z nich byli očkováni. Je to chudá země, takže se dala očekávat řádná epidemie a mnoho úmrtí. Namísto toho, Covid odtud prakticky vymizel poté, co lidé dostali balíčky s Ivermectinem, Doxycyclinem, vitaminem D a multivitaminem se zinkem. Tak snadné to bylo. Dověděl se o tom svět? Jasně že ne!

Namísto toho nám dali očkování. Jak říká Dr. Michael Yeadon, který pracoval mnoho let jako zástupce ředitele firmy Pfizer, když poprvé viděl tyto injekce, byl šokován. To proto, že jsou naprosto nové, nevyzkoušené, nikdo neví co mohou způsobit a tyto injekce jsou dnes píchány lidem s tím, že jsou bezpečné. To je naprostá nehoráznost a čirá lež.

Podle něho, všecky čtyři druhy injekcí jsou v podstatě stejné, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Pfizer a Moderna a žádná z nich nedokáže podpořit lidskou imunitu. Imunita je závislá spíš na pochopení molekulární struktury viru, než na jeho hrotech. Takže z epidemiologického hlediska je to nevyhovující, vybrat pouze obal něčeho a ignorovat celý zbytek. Jako další, všecky virové hrotové bílkoviny mají některé nežádoucí vlastnosti. Tyto, protože jsou biologicky činné, mají vliv na imunitní systém a také na srážlivost krve. Z toho důvodu je očkování proti Covidu velice škodlivé a pokaždé očkovaným ublíží.

Dřívější očkování obsahovala část mrtvého infekčního organismu, který nemohl nikoho nakazit. Tento byl rozpuštěn v trošce oleje, nebo jiné látky. Zato nová „očkování“ jsou vyrobena na zcela jiném principu a doručují do lidského těla „kód.“ Tento „kód“ mohou někteří lidé přijmout zcela správně a nemusí jim ublížit, zatím co jiní ho nemusí přijmout tak jak je potřeba a pak vzniknou problémy. Tyto problémy mohou být tisíckrát horší než se starými známými vakcínami.

Starých očkování bylo zapotřebí jedno, nebo dvě; ale tady lidé dostávají jedno za druhým, je to jako domino a nezdá se, že to tak snadno skončí. Ti, kteří nemoc již prodělali, by v žádném případě neměli být očkováni. A stejně tak těhotné ženy, protože lidský zárodek nesnáší žádné narušení jeho okolí. Nikdy se nedávaly nové, nevyzkoušené léky, nebo injekce těhotným ženám.

Jen tak na okraj, není tomu zcela tak. Všecka dřívější očkování obsahovala desítky škodlivých složek, celkem asi 70 chemikálií na každou injekci. Byla tam rtuť, nikl, formaldehyd, lidské zárodky a mnoho jiného a stejně tak infekční organismus býval pouze oslaben – moje poznámka.

Rozdílnost v kvalitě a v jedovatosti

Co je dál zjevné, že ne všecky lahvičky obsahují tu stejnou látku. Některé skupiny jsou silnější, účinnější a škodlivější, jiné jsou zcela slabé. Proč? Kvůli opakovatelnosti, očkování jsou vyráběna pod velmi přísným dozorem, za sledování předepsaného postupu. Dokonce i různé várky, vyrobené různými výrobci musí být naprosto stejné. Nepřipadá v úvahu, že by jedna várka byla jiná než druhá. To, že existují rozdíly v kvalitě obsahu nasvědčuje, že je to záměrné.

Je možné, že v různých lahvičkách není ani to stejné očkování a to je nevysvětlitelné. Zde se jedná o nějaký skrytý záměr, což se blíží zločinu.

Osobně si myslím, že obsah lahviček s očkováním je různý proto, aby tito čtyři nezodpovědní výrobci mohli později u soudu říct že následky, nebo úmrtí nemohlo být zaviněno očkováním, protože tito další lidé byli rovněž očkování a – podívejte se – jsou naprosto v pořádku.

Následky těchto očkování jsou hrůzostrašné

Přesto, že již desetitisíce lidí na tato očkování zemřely a statisíce, ne-li miliony nesou těžké zdravotní následky, přesto ještě mnoho lidí nechápe, že všecky jejich přídavné zdravotní potíže jsou opravdu způsobeny očkováním. Jako na příklad, těhotná žena v Austrálii se nechala očkovat Pfizerovou mRNA injekcí a po druhé dávce dostalo její nenarozené dítě krvácení do mozku a narodilo se mrtvé. Tolik se na to děťátko těšila a přesto se ho nedočkala.

Zřejmě nevěděla, že podle zbrusu nové analyzy, kterou vypracovala Dr. Jessica Rose, tyto injekce už zavinily 416 186 případů samovolných potratů a dětí, které se narodily mrtvé. Dr. Rose zkoušela uvědomit CDC (Center for Disease Control, neboli Centrum pro kontrolu nemocí), ale nemyslí, že tito mají o takové informace zájem.

Propočítáním hlášených potratů, které má správně registrovat americký systém VAERS, který je nastaven aby zaznamenával vedlejší účinky injekcí, očkování a léků, a porovnáním se skutečnými informacemi zjistila, že VAERS systém má 118 chybu. To znamená, že když hlásí v Americe 3527 potratů, tak je to nutno násobit 118 a dostaneme 416 186.

Toto potvrzují i Dr. Michael Yeadon a Dr. Sucharit Bhakdi. Říkají, že počet lidí, kteří zemřeli na následky tak zvaného očkování je mnohem vyšší, než si myslíme a než je nám říkáno. To, že očkování způsobí, že imunitní systém napadne různé části svého vlastního těla, které má správně ochraňovat, to již víme. Že takto dojde ke vzniku krevních sraženin, včetně myokarditidy, které srdce podlehne dříve nebo později, to už také víme.

Co je ale nejhorší, co bylo nedávno zjištěno, že dojde i k napadení a zničení buněk lymfatických uzlin, což je systém, který je někdy nazýván „imunitní dozor.“ Bez tohoto dohlížejícího orgánu je náš imunitní systém prakticky vyřazen z funkce a každý druh infekce, virů, bakterií a všeho ostatního má u takového člověka volné pole. Jsou obavy, že sta-miliony lidi zemřou na tuberkulózu, Epstein Barr nemoci, toxoplasmu a jiné.

Na příklad, denní výroba rakovinných buněk, která je u člověka běžná, ale které se nemusíme obávat, protože náš dokonalý imunitní systém je zničí ještě než se stačí rozdělit, ta není u očkovaných žádným způsobem bržděna, protože imunitní systém přestal fungovat. Takže rakovina má otevřené pole působnosti.

Ředitel pohřebního ústavu potvrzuje

John O‘Looney, ředitel pohřebního ústavu v Anglii říká, že současný nárůst úmrtí je neuvěřitelně vysoký. Odhaduje to na 500-600% navýšení. V r. 2020 nebyla žádná neobvyklá úmrtnost, dokonce bylo mrtvých méně než jindy, takže nemohla být žádná pandemie. Rok předtím, 2019, to bylo mnohem horší. Ale to, co se děje teď, je naprosto neuvěřitelné a předtím nevídané.

Ti lidé, kteří umírají, nejsou staří. Jsou to 20-letí, 30-letí, 40-letí a všichni umírají na trombózu, srdeční a mozkové mrtvice, aneurysm. A to všecko jsou následky očkování. Nemocnice tvrdí, že jsou přeplněny nemocnými neočkovanými pacienty, ale to není pravda. On sám zná mnoho lékařů, sester a jiného nemocničního personálu a ve skutečnosti 9 z 10 lidí v nemocnici jsou ti očkovaní.

Všichni lidé, zaměstnaní ve zdravotnictví dobře vědí o co jde, ale jsou drženi v šachu hrozbou ztráty zaměstnání, ztráty profesionální licence – stali se z nich otroci financí. Stejně tak politikové dobře vědí o co jde. Všichni ministři jsou o celé situaci velmi dobře zpraveni. Proto si na Vánoce udělali velkou oslavu, kde tančili a veselili se a všecko bez roušek. Jenže se to dostalo ven a teď kvůli tomu hrozí britskému premiérovi Borisovi Johnsonovi ztráta místa.

Pojišťovny hlásí to stejné

Podle pojišťoven, které touto dobou musí vyplácet obrovské množství životních pojistek, protože příliš mnoho jejich pojištěnců umírá, je situace katastrofální. Jen v Americe dojde za měsíc odhadem ke 100 000 přídavných úmrtí, oproti jiným rokům. Celkem to dělá asi 2 800 000 úmrtí navíc za období Covidové pandemie. Takže je to pandemie, pravda, jenže ji způsobuje očkování a ne nějaký ubohý, zvětralý a obnošený virus, který nikdy nikdo neviděl.

Celá lidská rasa je touto dobou popravována skrze injekce, které způsobují krevní sraženiny, rakoviny, srdeční a mozkové mrtvice, k čemuž byly navrženy v prvním případě a to jen proto, aby došlo ke snížení celosvětové populace skrze úmrtí a sterilitu. Skoro všecky vlády jsou touto dobou zadlužené až po krk a zbankrotované. Nemají peníze na vyplácení penzí, stejně jako pojišťovny nemají peníze na proplácení životních pojistek. A tak se zkoušejí zbavit všech starších občanů a nějakých těch mladých, spolu s dětmi, s nimi.

Všichni politikové, vědci, úředníci, novináři a zpravodajové, kteří tyto injekce propagují, nebo dokonce nařizují, se dopouštějí zločinu vůči lidstvu. Dopouští se genocidy.

Scott Davison, ředitel americké pojišťovny OneAmerica prohlásil, že zaznamenávají nejvyšší úmrtnost za celou existenci pojišťovacího odvětví. A zde se nejedná pouze o jednu pojišťovnu, to stejné hlásí všecky ostatní. Je asi 40% nárůst lidí od 18 do 64 let, kteří hromadně umírají. Je to obrovské množství lidí pracovního věku.

Stanou se katastrofy, ledacos se může přihodit. Říká, že zhruba jednou za 200 let dojde k nárůstu úmrtí a v tom případě je to maximálně 10% navíc. Ale 40% - to zde ještě nikdy nebylo.

Co je zrádné, že tato úmrtí nejsou vedena jako následky očkování, ale jako úmrtí z jiných důvodů, jako jsou srdeční a mozkové mrtvice, auto-imunitní nemoci, krevní sraženiny. A přesto jsou to všecko vedlejší účinky vakcín, což FDA (Federal Drug Association – Americká organizace na kontrolu léčiv) dobře ví; všichni tam nahoře, u moci to dobře ví a všichni to tají. To proto, že zkoušejí co nejvíc z nás dostat pod jehlu, aby co nejvíc z nás vyhubili.

Dr. Robert Malone, který sice mRNA vakcínu vynalezl, ale později proti jejímu použití varoval kde mohl (sám se nechal očkovat!) říká, že se jedná o naprostou katastrofu a zjevně, že vakcína neuspěla po celé čáře. To je samozřejmě omyl. Vakcína naopak uspěla po celé čáře, protože to je přesně na co byla navržena a vyvinuta, na celosvětovou genocidu. Kdo tomu nevěří, ať si přečte nápis na kamenech v Georgii. Ty kameny tam nechal postavit a nápis na ně vyrýt otec Billa Gatese spolu s australským virologem Macfarlane Burnetem. Oba byli vášniví eugenikové a toužili vyhubit co nejvíc lidí. Gatesův otec byl dokonce hlavní osobou v organizaci „Plánované rodičovství“ (Planned parenthood), které propaguje potraty a eugeniku.

Největší mediální propaganda v historii

V dnešní době žijeme v období snad největší mediální kampaně za účelem rozšiřování lživých zpráv o Covidu, očkování a jeho následcích, 5G technologii a všem ostatním, co se k tomu vztahuje, v historii lidstva. Ještě nikdy nebyla zaznamenána tak sjednocená snaha všech hlasatelů, zpravodajů, politiků a mnohdy i lékařů. O něčem takovém se ani Orwellovi nesnilo.

I kdyby tito genocidální maniakové hned teď přestali očkovat, tak přesto zahyne odhadem mezi 1-2 miliardami lidí, kteří již očkováni jsou. Vliv těchto jedů, ve vakcínách obsažený, se nedá vymazat, ten bude působit stále dál, napořád. Nakonec – na to byl navržen.

Je to holocaust, nic jiného. Vakcínový holocaust.

Evropská unie varuje

EMA, Evropská medicinální agentura se probrala ze zimního spánku a varuje před dalším očkováním, zvaným „booster.“ Přiznávají (konečně), že každá další injekce oslabuje imunitní systém očkovaného. Marco Cavaleri, vedoucí očkovací strategie v EMA prohlásil, že očkování jsou lidem dávána příliš často, což je zbytečné. Stačí, když další injekce dostanou až na začátku chřipkové sezóny.

Takže příliš časté očkování zhoršuje funkci imunitního systému, jak přiznávají. Podle dřívější propagandy měla tato očkování funkci imunitního systému posílit a ne ohrozit. Jak je vidět, jejich prohlášení a důvody si opět protiřečí, ale nikdo proti tomu nevystoupí, protože nikdo z nás nemá jak. Na to, abychom dali celostránkový inzerát do novin několikrát po sobě, na to většina z nás nemá a stejně je zde otázka, jestli by takový inzerát zrádná media vůbec zveřejnila.

A protože skutečný důvod pro toto rozhodnutí je spolehlivě jiný, než starost o naše zdraví, tak bychom ho měli spíš hledat ve finanční stránce celé věci. Zdá se, že vedení Evropské unie si prostě říká, že ti, co už očkovaní jsou, o ty je postaráno, ti už jsou pod kontrolou, takže na co utrácet další peníze za tolik přídavných injekcí.

Známka 1.4 (hodnotilo 69)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 3 636