Soros - ekonomicko-politický kryptozločinec veľkého formátu

Ivan Štubňa

1.6.2022 Komentáře Témata: Globální ekonomika, Geopolitika 1225 slov

O Sorosovi sa popísalo už veľa. Ale zatiaľ nikdy nedal najavo takú otvorenú nenávisť voči Rusku ako v Davose na zasadnutí Svetového ekonomického fóra. Jeho nenávisť vychádza zo skutočnosti, že Soros ako jeden z hlavných predstaviteľov Deep State háji politiku svetovlády pod vedením USA. Hegemonistické snaženie USA je čistým bláznovstvom. Poďme sa teda pozrieť na niektoré výroky starého blázna Sorosa.

„Ruská invázia na Ukrajinu by mohla byť začiatkom tretej svetovej vojny, takže najlepším spôsobom, ako zachovať slobodnú civilizáciu, je, že Západ porazí sily prezidenta Vladimira Putina.“

Tento militaristický výrok Sorosa svedčí o tom, že Západ na čele s USA bojuje na Ukrajine zástupnú vojnu proti Rusku. Slobodná civilizácia podľa Sorosa je tá, ktorú pre krajiny sveta určia USA. Čiže podriadenie si krajín sveta. Západ neplánuje prestať vo svojich zločinoch na Ukrajine. Ide im o dobytie Ruska. Sú pre to ochotní riskovať tretiu tentoraz jadrovú svetovú vojnu? USA vyprovokovali po druhej svetovej vojne mnoho vojen, kríz s následkom miliónov obetí, rozpadov štátov, a ľudského nešťastia. Je toto podľa zločinca Sorosa tá slobodná civilizácia? Ďakujem neprosím.

Soros povedal, že Putin, tvrdil, že „špeciálna operácia“ na Ukrajine dosiahne všetky ciele a teraz verí, že invázia bola chybou a pripravuje sa na rokovanie o prímerí. "Ale prímerie je nedosiahnuteľné, pretože mu nemožno dôverovať," dodal Soros. "Čím je Putin slabší, tým sa stáva nepredvídateľnejším."

Tento výrok Sorosa má presvedčiť okolie, že si Putin uvedomuje, svoju chybu a tým, že sa pripravuje na rokovanie o prímerí dáva najavo svoju slabosť. Ide o vyslovene manipulatívny výrok na spôsob Goebbelsa. Rusko je práve veľmi čitateľné, čo sa týka jeho zámerov. Dopredu informuje čo bude robiť. Je to z dôvodu, aby Západ nespanikáril pri jeho pláne demilitarizácie a denacifikácie Ukrajiny a neurobil zlé rozhodnutie vedúce k vzniku jadrovej vojny. Zo Sorosovho vyjadrenia jasne vyplýva, že Západ neplánuje rokovať za diplomatickým stolom, ale pokračovať v zástupnej vojne proti Rusku.

Soros povedal, že Európska únia musí pochopiť, že Putin môže vypnúť ruský zemný plyn, ktorý v súčasnosti predstavuje asi 40 % európskych potrieb.

Soros straší EÚ - americkú slúžku. Cieľ je preorientovať Európu na americký plyn. USA za posledný mesiac zvýšilo nákup ruskej ropy o 40%!!! Prečo asi? Bude ju potom draho predávať do Európy? Prečo Nemecko zvýšilo nákup plynu z Ruska? Budeme nakupovať ruský plyn cez Nemecko vďaka našim politickým prostitútom?

Soros označil Rusko, ako najväčšiu krajinu na svete a Čínu, druhú najväčšiu ekonomiku sveta za vedúcich členov skupiny vzostupných „uzavretých spoločností“, v ktorých bol jednotlivec podriadený štátu.

Toto vyjadrenie Sorosa ma celkom uspokojilo lebo dal najavo, že USA a jemu osobitne sa nedarí preniknúť vykrádať bohatstvo týchto krajín. Podľa mentálne dezorientovaného pohrobka studenej vojny Sorosa sú úspechy týchto krajín ohrozením USA. Pravda je taká, že USA končia zo svojou vedúcou úlohou vo svete a nastáva mocenské preformátovanie sveta. Otázka je, či sa s tým USA zmieria, alebo pôjdu cestou vojenskej jadrovej konfrontácie.

"Represívne režimy sú teraz na vzostupe a otvorené spoločnosti sú v obkľúčení," povedal Soros. Čína a Rusko predstavujú podľa neho najväčšiu hrozbu pre otvorenú spoločnosť.

Pravda je taká, že represívne režimy sú pseudodemokracie USA, Veľkej Británie, Francúzska, Nemecka alebo Kanady. Všetky tieto krajiny na Ukrajine, alebo vo svojich krajinách vyškolili tisíce ukrajinských vojakov, žoldnierov, neonacistov po roku 2014. Otvorená spoločnosť nie je taká, ako tvrdí Soros, ale taká, ktorá umožní prienik do krajín, v ktorých môže Západ drancovať národné bohatstvo týchto krajín. Ak sa to USA a Sorosovi nepáči, je to dôkaz, že Rusko a Čína majú dobré organizované obranné mechanizmy.

Soros otvorene kritizoval Čínu za jej stratégiu boja proti Covidu-19 založenú na nulovej tolerancii.

Sklamal sa Soros, Pentagon a americké utajené vojenské laboratóriá vo svete tým, že sa nenaplnil ich program znižovania ľudskej populácie v Číne? Vírus bol pravdepodobne zanesený do Číny v rámci armádnych hier v roku 2019 z vojenského laboratória Fort Detrick v USA.

Drzý Soros kritizuje Si Ťin-pchinga, čínskeho prezidenta a špekuluje o tom, že nemusí dostať podporu v najbližších voľbách.

Soros by si mal radšej všímať svojho prezidenta Bidena, z ktorého sa v Bielej chatrči stal len potácajúci sa nesvojprávny tieň.

Zásadná vec, ktorú západní zločinci počas celej histórie až doteraz nepochopili je to, že Rusko nemožno poraziť a ani si ho podrobiť. S Ruskom sa dá spolupracovať na základe princípov vzájomnej dôvery, rovnocennosti, úcty a obojstrannej prosperity. Svet je preto na pokraji tretej svetovej vojny, lebo Západ nehľadá cestu spolupráce, ale ide cestou konfrontácie. To všetko len pre hegemonistické ciele USA.

Jediná pravda, čo Soros v Davose povedal je, že konflikt na Ukrajine môže byť začiatkom tretej svetovej vojny.

Kto je Soros:

Špekulant s hedžovými fondami, ktorý ktorý spôsobil finančnú krízu vo Veľkej Británii v roku 1992, jeden z ľudí, ktorý financoval prípravu vojny proti Rusku na Ukrajine. Prepojený na CIA.

Štúdia Európskeho centra pre právo a spravodlivosť v Štrasburgu odhalila medzi sudcami ESĽP a mimovládnymi organizáciami financovanými Sorosom niekoľko konfliktov záujmov. Štúdia zistila, že takmer štvrtina zo 100 sudcov, ktorí pôsobili na medzinárodnom súde v Štrasburgu počas rokov 2009 až 2019, má silné väzby na Nadáciu otvorenej spoločnosti (NOS) Georga Sorosa, alebo na ďalšie mimovládky ako Amnesty International a iné, ktoré sú z tohto fondu financované. Napríklad organizácia Human Rights Watch takto od roku 2010 získala 100 miliónov dolárov. Niektoré organizácie dostávajú od Sorosa väčšinu svojho rozpočtu, takže sú prakticky plne vlastnenými dcérskymi spoločnosťami jeho nadácie.

Financoval farebné revolúcie v Gruzínsku a na Ukrajine. Financoval Chartu 77. Soros sa riadi heslom. Ak zarobím 300 mld. USD na rozbití štátov, dám 300 mil. USD na charitu.

To čo je na politike Sorosa najnebezpečnejšie je to, že na začiatku predstaví svojmu cieľu (štátu, politikovi alebo inému subjektu) taký program, ktorý vyzerá ako prijateľný, zaujímavý a dokonca príťažlivý. Ale to všetko len do okamihu, kým sa ako voš neusadí v prostredí svojho záujmu. Potom postupne realizuje kroky na zotročenie daného subjektu v prospech USA.

Špinavé paprče politicko-ekonomického teroristu Sorosa siahajú aj na Slovensko. A to až do vrchných poschodí slovenskej politiky.

PS: Len sa čudujem, čo prinútilo maďarského Žida Sorosa po jeho skúsenostiach s fašizmom podporovať ukrajinských neonacistov. Je za peniaze a americké hegemonistické ciele Soros schopný zradiť židovské obete fašizmu? Ak by to tak bolo, vlastne by len potvrdil, že jeho súkmeňovci riadia globálny Deep State!!!

Viac na:

https://cz24.news/odtajnene-dokumenty-cia-george-soros-ekonomicko-politicky-terorista-a-sociopat/

https://davdva.sk/fond-georga-sorosa-investuje-do-sme-aby-ovplyvnil-volby-pisu-nemecke-media/

https://www.noveslovo.sk/prispevok-v-blogu/Zo_SME_dennik_Sme_Soros

https://www.reuters.com/world/davos-soros-says-ukraine-may-be-start-world-war-three-2022-05-24/

https://www.project-syndicate.org/onpoint/davos-address-open-society-against-russia-china-by-george-soros-2022-05

https://eclj.org/geopolitics/echr/conflits-d-interets-entre-juges-et-ong

http://www.politickemimovladky.sk/posts/hrot-soros-politika/

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Poznámka editora

Už jsme to tady probírali několikrát. Soros je úderná pěst Rotschilda. Myslím, že už je také rozhodnuto, že po jeho smrti převezme tuto „práci“ jeho syn, ať to zůstane v rodině. Zatím se zacvičuje škodit a ničit na menších věcech.

Známka 1.1 (hodnotilo 53)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

50

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 87 čtenářů částkou 17 614 korun, což je 50 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce22.03.24 10:06 Ukrajina 3

K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země21.03.24 21:32 Evropská unie 0

Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií21.03.24 16:23 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
23,39 Kč
Euro
25,33 Kč
Libra
29,56 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
25,85 Kč
100 japonských jenů
15,46 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,30 Kč
1 unce (31,1g) zlata
51 300,61 Kč
1 unce stříbra
575,87 Kč
Bitcoin
1 606 378,33 Kč

Poslední aktualizace: 27.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 5 085