Kdo byl autorem Georgia Waystones, které byly nedávno vyhozeny do povětří a zbořeny?

Georgijské Waystones, přezdívané „americké Stonehenge“, tvoří tajemný orientační bod v Elbertonu v Georgii. Waystones, vyrobené ze čtyř masivních žulových desek, obsahovaly Desatero přikázání pro nový „Věk rozumu“.

V průběhu let si památka získala velkou pozornost jak těch, kteří ji ctí, tak těch, kteří ji nenávidí. Památka byla skutečně místem podivných rituálů a setkání pohanských a okultních skupin - často v data astronomického významu.

Monument byl rovněž poničen vandaly, kteří ho opakovaně pomalovali satanistickými symboly a vzkazy proti Novému světovému řádu.

Totálně zničen

Tímto se průvodní kameny staly historií.

Dne 6. července 2022 kolem čtvrté hodiny ranní odpálily „neznámé osoby“ výbušné zařízení. Zde je záznam detonace z průmyslové kamery:

Výbuch proměnil jednu z desek v suť a vážně poškodil kámen. Po výbuchu byl z místa nehody zaznamenán odjezd vozidla. Úřad pro vyšetřování v Georgii ve svém prohlášení uvedl, že explozi vyšetřuje společně s úřadem šerifa okresu Elbert.

O několik hodin později byla stavba z „bezpečnostních důvodů“ zcela zdemolována. Zde je video, na kterém je vidět, jak jsou Waystones rozebírány na kusy.

Deset přikázání

Anglická verze

[...]
  1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
  2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.
  3. Unite humanity with a living new language.
  4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.
  5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
  6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
  7. Avoid petty laws and useless officials.
  8. Balance personal rights with social duties.
  9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.
  10. Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature.

Deset průvodců pro nový věk rozumu:

  1. Udržujte lidstvo pod 500 000 000 v neustálé rovnováze s přírodou.
  2. Inteligentní vedení chovu - zlepšení kondice a rozmanitosti.
  3. Spojte lidstvo novým živým jazykem.
  4. Zvládejte vášeň, víru-tradice a vše ostatní s rozvahou.
  5. Chraňte lidi a národy spravedlivými zákony a spravedlivými soudy.
  6. Nechť si všechny národy vládnou samy sobě a vnější spory nechť řeší světový soud.
  7. Vyhněte se malicherným zákonům a zbytečným úředníkům.
  8. Vyvažte osobní práva a společenskou odpovědnost.
  9. Važte si pravdy - krásy - lásky - hledejte harmonii s nekonečnem.
  10. Nebuďte rakovinou země - nechte prostor přírodě.

Jak vidíte, směrnice požadují drastické snížení světové populace, přijetí nového světového jazyka, světový soud a nejasné náznaky eugeniky. Jinými slovy, plán je velmi podobný plánu Nového světového řádu.

První „přikázání“ je obzvlášť šokující, protože v podstatě stanoví, že 12 ze 13 lidí na Zemi by nemělo existovat; v podstatě by to znamenalo, že by na světě zmizelo všechno kromě poloviny Indie. Pokud je dnes na světě 6,7 miliardy obyvatel, je to 92,54% přebytek. (Původní článek byl z roku 2010. Dnes je světová populace přes 8 miliard, tedy by to podle kamenů znamenalo, že přežít může jen 1 z 16. Poznámka editora.)

„Někteří z největších amerických miliardářů se tajně sešli, aby diskutovali o tom, jak lze jejich bohatství využít ke zpomalení růstu světové populace a urychlení zlepšení zdravotnictví a vzdělávání.

Filantropové, kteří se zúčastnili summitu svolaného z iniciativy spoluzakladatele společnosti Microsoft Billa Gatese, diskutovali o tom, jak společně překonat politické a náboženské překážky bránící změně.

Jeden ze zasvěcených jej nazval „Klub dobrých“, do kterého patřili David Rockefeller mladší, patriarcha nejbohatší americké dynastie, Warren Buffett a George Soros, finančníci, Michael Bloomberg, starosta New Yorku, a mediální magnáti Ted Turner a Oprah Winfrey.“

The Sunday Times, 24. května 2009

Druhé pravidlo („Řídit reprodukci inteligentně - zvyšovat rozmanitost a vhodnost“) v podstatě vyžaduje zapojení zákonodárců do řízení rodinných jednotek. Čteme-li mezi řádky, vyžaduje to vytvoření zákonů regulujících počet dětí v rodině.

Kromě toho lze „lepší rozmanitosti a zdatnosti“ dosáhnout „selektivním šlechtěním“ nebo sterilizací nežádoucích členů společnosti. Dříve se tomu říkalo „eugenika“, než se to stalo politicky nekorektní kvůli nacistům.

Většina ostatních pravidel Kamene průvodců požaduje především světovou vládu vedenou „několika osvícenými“, kteří by regulovali všechny aspekty lidského života, včetně víry, sociálních povinností, ekonomiky atd.

Tato myšlenka není zdaleka nová, protože ji záhadologické školy podporují již po staletí. Manley P. Hall v roce 1917 napsal:

„Když vládne dav, vládne nevědomost, když vládne církev, vládne pověra, a když vládne stát, vládne strach. Aby lidé mohli žít společně v harmonii a porozumění, musí se nevědomost proměnit v moudrost, pověra v osvícenou víru a strach v lásku. Navzdory opačným tvrzením je svobodné zednářství náboženstvím, které usiluje o sjednocení Boha a člověka tím, že své zasvěcence pozvedá na takovou úroveň vědomí, aby mohli jasně vidět dílo Velkého architekta vesmíru.

Vize dokonalé civilizace přetrvává od věků k věkům jako ideál lidstva. Uprostřed této civilizace musí stát mocná univerzita, na níž se budou svobodně vyučovat posvátné i světské vědy o tajemstvích života pro všechny, kdo se hlásí k filozofickému životu. Zde nebude místo pro víru ani dogmata; povrchní věci budou odstraněny a zachováno bude pouze to podstatné. Světu budou vládnout nejosvícenější mysli a každý bude zastávat pozici, pro kterou se nejlépe hodí.“

- Manley P. Hall, Tajná učení všech věků

V knize Tajný osud Ameriky Hall vysvětluje dávný sen o světovládě, který zastávaly tajné společnosti:

„Světová demokracie byla tajným snem velkých klasických filozofů. K dosažení tohoto největšího lidského cíle vypracovali programy výchovy, náboženství a společenského chování, jejichž cílem bylo dosáhnout praktického a všeobecného bratrství. A aby dosáhli svých cílů efektivněji, spojili se tito starověcí učenci určitými mystickými svazky do širokého bratrstva.

V Egyptě, Řecku, Indii a Číně vzniklo státní tajemství. Řády vysvěcených kněží-filozofů vznikly jako svrchovaný orgán, který měl poučovat, radit a vést vládce států.“ -

Manley P. Hall, Tajný osud Ameriky

Vysvětlení přímo od anonymních autorů

Od instalace památníku 22. března 1980 se řada autorů a badatelů pokoušela interpretovat důvody, které se skrývají za deseti doporučeními. Představují skutečně plán nového světového řádu?

Jsou to jen pravidla, která se použijí v případě velké katastrofy? Nejlepší způsob, jak získat přesnou odpověď, je zeptat se samotných autorů pravidel. Protože se však rozhodli zůstat v anonymitě, není to možné.

Zanechali však velmi důležitou informaci, kterou téměř všichni badatelé Guidestones přehlédli. Tento úžasný text, který podrobně popisuje jejich motivy, lze nalézt pouze v brožuře Georgia Guidestones Guidebook, kterou vydala společnost Granite, jež památník vyrobila.

Od počátku je jasné, že autoři památníku skutečně usilují o vytvoření nového světového řádu. Nejedná se o „konspirační teorii“ nebo hypotézu. Je napsán jasně a jednoznačně. Zde je tedy přímo z pera tajných autorů vysvětlení deseti pravidel Průvodních kamenů (části jsou vyznačeny tučně, aby se zdůraznily ty, které stojí za pozornost).

[Obálka ces...]
Obálka cestovního průvodce Georgie

Je velmi pravděpodobné, že lidstvo nyní disponuje znalostmi potřebnými k vytvoření účinné světové vlády. Toto poznání se musí nějakým způsobem rozšířit v myslích celého lidstva. Velmi brzy se musí dotknout srdcí naší lidské rodiny a zahřát je, abychom uvítali globální vládu rozumu.

Skupinové vědomí naší rasy je slepé, pokřivené a snadno se rozptyluje maličkostmi, zatímco by se mělo soustředit na základní principy. Vstupujeme do kritického období. Demografické tlaky brzy povedou k politické a hospodářské krizi na celém světě. To ztěžuje a zároveň zvyšuje nutnost budování racionální světové společnosti.

Prvním krokem je přesvědčit pochybující svět, že taková společnost je nyní možná. Vzpomeňme si na neustálé výzvy ke kolektivní inteligenci lidstva. Zaměřme se na základní problémy. Stanovme si správné priority. Než se dostaneme ke hvězdám, musíme si udělat pořádek tady na zemi.

Lidská mysl se nyní probouzí ke své síle. Je to nejmocnější prostředek, který byl kdy použit při vývoji života na naší planetě. Musíme lidstvu ukázat, že soucitná a osvícená mysl nám umožní řídit svůj osud v mezích, které jsou nám vlastní.

Je těžké zasít moudrost do uzavřených lidských myslí. Kulturní setrvačnost není snadné překonat. Vývoj světových událostí a smutná historie naší rasy dramatizují nedostatky tradičních institucí při řízení lidských záležitostí.

Blížící se krize může lidstvo přimět k dohodě o systému světového práva, který by zdůrazňoval odpovědnost jednotlivých zemí za úpravu vnitřních záležitostí a pomáhal jim řešit mezinárodní spory mírovou cestou.

S takovým systémem bychom mohli odstranit války, mohli bychom dát každému příležitost hledat smysl života a seberealizaci.

„Armagedon má alternativy. Jsou dosažitelné. To se však neobejde bez koordinovaného úsilí milionů obětavých lidí na celém světě.

„My, sponzoři Georgia Guiding Stones®, jsme malá skupina Američanů, kteří se chtějí zaměřit na otázky, které jsou pro současnou situaci lidstva klíčové. Pro ostatní máme jednoduchý vzkaz, nyní i v budoucnu.“

Jsme přesvědčeni, že obsahuje samozřejmé pravdy, a nemáme v úmyslu být zaujatí proti určitému vyznání nebo filozofii. Přesto je naše poselství v některých oblastech kontroverzní. Rozhodli jsme se zůstat v anonymitě, abychom se vyhnuli debatám a hádkám, které by mohly zmást náš význam a které by mohly zdržet uvážlivé posouzení našich myšlenek. Věříme, že naše přikázání jsou pravdivá. Musí se opírat o své vlastní zásluhy.

„Stonehenge a další pozůstatky dávného lidského myšlení vzbuzují naši zvědavost, ale nenesou žádné poselství pro naše vedení. Abychom své myšlenky v čase sdělili ostatním, postavili jsme pomník - skupinu monumentálních kamenů. Tyto tiché kameny budou reprezentovat naše myšlenky nyní i po našem odchodu. Doufáme, že se jim dostane stále většího uznání a že svou tichou vytrvalostí alespoň urychlí příchod věku rozumu.“

(...)

„Věříme, že každý člověk má svůj smysl. Každý z nás je malou, ale důležitou součástí nekonečna. Nebeské uspořádání kamenů symbolizuje potřebu, aby se lidstvo přizpůsobilo Vnějším principům, které se projevují v naší vlastní přirozenosti a ve vesmíru kolem nás. Musíme žít v souladu s nekonečnem.“

Na čtyřech velkých kamenech v centrální skupině je vyryto Desatero, přičemž na každém kameni je stejný text ve dvou jazycích. V anglické verzi obsahuje zpráva méně než sto slov. Jazyky byly vybrány pro svůj historický význam a pro svůj vliv na lidi žijící v současnosti. Vzhledem k tomu, že existují tři tisíce živých jazyků, nebylo možné vybrat všechny.

„Počítáme s pozdější fází vývoje Georgia Guidestones. Doufáme, že do vnějších kruhů budou zasazeny další kameny, které budou označovat pohyby Slunce a možná i jiné nebeské úkazy. Na těchto kamenech budou napsána naše slova v jazycích ostatních, kteří sdílejí naši víru, a podobné kameny budou umístěny na mezinárodních hranicích v jazycích přátelských sousedů. Budou připomínat obtíže, kterým musí celé lidstvo společně čelit, a povzbudí společné úsilí o jejich racionální a spravedlivé řešení.“

„Nevyznáváme žádnou jinou božskou inspiraci než tu, kterou lze nalézt ve všech lidských myslích. Naše myšlenky odrážejí naši analýzu problémů, kterým lidstvo na úsvitu atomového věku čelí. Uvádějí několik základních kroků, které je třeba učinit, aby byla pro lidstvo nastolena příznivá a udržitelná rovnováha s vesmírem.“

„Lidé jsou zvláštní bytosti. Jsme pastýři pro celý pozemský život. V tomto světě hrajeme hlavní roli ve věčném boji mezi dobrem a zlem - mezi silami, které budují, a těmi, které ničí. Nekonečno zahrnuje vše, co existuje, dokonce i boje, konflikty a změny, které mohou odrážet zmatek v samotné Boží duši.“

„My lidé jsme byli obdařeni malou schopností poznávat a jednat - v dobrém i zlém. Měli bychom se snažit optimalizovat svou existenci nejen pro sebe, ale i pro ty, kteří přijdou po nás. A neměli bychom zapomínat na blaho všech ostatních živých bytostí, jejichž osudy nám byly svěřeny.

„Jsme hlavním činitelem, skrze nějž se dobré a zlé vlastnosti ducha stávají aktéry našeho světa. Bez nás je velmi málo lásky, milosrdenství a soucitu. Můžeme však být také původci nenávisti, krutosti a chladné lhostejnosti. Pouze my můžeme vědomě pracovat na zlepšení tohoto nedokonalého světa. Nestačí, abychom se prostě nechali unášet proudem. Racionální svět zítřka je vždy proti proudu.“

„V roce 1980, kdy byly tyto kameny vztyčeny, byla nejpalčivějším celosvětovým problémem potřeba kontroly počtu lidí. V posledních staletích umožnily technologie a dostatek paliv lidstvu rozmnožit se daleko za hranice rozumnosti a dlouhodobé udržitelnosti. Nyní můžeme předvídat blížící se vyčerpání těchto energetických zdrojů a vyčerpání mnoha životně důležitých světových surovin.“

Kontrola nad naším chovem je naléhavě nutná. To bude vyžadovat zásadní změnu našich postojů a zvyklostí. Setrvačnost lidských zvyků může být bohužel extrémní. To platí zejména tehdy, když si ti, pro něž je zvyk dominantní silou, neuvědomují potřebu změny.

Téměř každý národ je dnes přelidněný, pokud jde o stálou rovnováhu s přírodou. Jsme jako flotila přeplněných záchranných člunů, které čelí blížící se bouři. Ve Spojených státech amerických vážně přetěžujeme své zdroje, abychom udrželi současnou populaci v současném stavu prosperity. Ničíme naši zemědělskou půdu a stali jsme se nebezpečně závislými na vnějších zdrojích ropy, kovů a dalších neobnovitelných zdrojů. Země jako Japonsko, Holandsko a Haiti jsou ještě více přelidněné, a proto více ohrožené.

Za těchto okolností už plození není pouze soukromou záležitostí. Společnost musí mít při regulaci této životně důležité funkce své slovo a určitou moc. Přání lidských párů jsou důležitá, ale ne prvořadá. Zájmy současné společnosti a blaho budoucích generací by měly být stále více upřednostňovány při vývoji mechanismů, které zajistí racionální kontrolu naší reprodukce.

(...)

Právní a společenský tlak by měl odrazovat od nezodpovědného plození dětí. Páry, které nejsou schopny zajistit slušný příjem a výživné, by neměly mít děti, které by byly na obtíž jejich sousedům. Brát nechtěné děti do přeplněného záchranného člunu je zlo. Je to vůči těmto dětem nespravedlivé. Škodí ostatním obyvatelům a všem živým tvorům. Společnost by takové chování neměla podporovat ani dotovat.

Znalosti a metody regulace lidské reprodukce již existují. Morální a političtí vůdci na celém světě mají vážnou odpovědnost za to, aby tyto znalosti a metody byly všeobecně dostupné. Toho by bylo možné dosáhnout s malým zlomkem prostředků, které svět v současnosti vyčleňuje na vojenské účely. Z dlouhodobého hlediska by přesměrování finančních prostředků do tohoto kanálu mohlo více než cokoli jiného přispět ke snížení napětí, které vede k válce.

Základem racionálního světového řádu bude rozmanitá a prosperující světová populace v neustálé rovnováze se světovými zdroji. Lidé dobré vůle ve všech zemích musí usilovat o nastolení této rovnováhy.

(...)

Po dokončení klastru Průvodcovské kameny ve střední Gruzii se naše malá sponzorská skupina rozpadla. Památník přenecháváme v péči obyvatelům okresu Elbert v Georgii.

Pokud naše nápisy vybledly vlivem větru, slunce a času, žádáme vás, abyste je vytesali hlouběji. Pokud kameny spadnou nebo je rozsypou lidé, kteří tomu moc nerozumí, prosíme vás, abyste je znovu posbírali.

Vyzýváme naše bratry ve všech zemích, aby se zamysleli nad naším jednoduchým poselstvím. Až lidstvo jednoho dne dosáhne těchto cílů, může být dosaženo rozumného světového řádu pro všechny.

Kdo jsou autoři?

Kdo tedy byla tato „malá skupina Američanů usilujících o Věk rozumu“? Ačkoli je jejich identita utajena, zanechali po sobě několik výmluvných stop, které neomylně naznačují okultní povahu jejich skupiny.

Začněme tím, že výše uvedený text nese nezaměnitelné znaky západního okultismu. Najdeme zde odkazy na „Jak nahoře, tak dole“ (nebeské uspořádání kamenů symbolizuje nutnost, aby se lidstvo přizpůsobilo vnějším principům, které se projevují v naší vlastní přirozenosti a ve vesmíru kolem nás) a na dualitu (Jsme hlavním prostředkem, díky němuž se dobré a zlé vlastnosti ducha stávají aktéry v našem světě. Bez nás je velmi málo lásky, milosrdenství a soucitu. Ale můžeme být také původci nenávisti, krutosti a chladné lhostejnosti).

Je možné, že tento text sám o sobě poskytuje dostatek důkazů pro závěr, že autoři jsou buď zednáři, rosenkruciáni, nebo jiná tajná hermetická společnost. Existují však ještě zřetelnější indicie, které ukazují na esoterické sklony autorů, počínaje R. C. Christianem, tajemným mužem, který památník objednal.

Р. K. Christiane

Zde je historie řazení průvodcovských kamenů, jak je popsána v oficiálním průvodci:

To, co začalo jako obyčejné páteční odpoledne uprostřed léta, skončilo výrobou a vztyčením jednoho z nejneobvyklejších monumentů na světě, který vznikl za nejneobvyklejších podmínek. Joe Fendley, prezident společnosti Elbert Granite Finishing Company, Inc. v Elbertonu ve státě Georgia, trávil ono páteční odpoledne v červnu 1979 tak, jak tráví většinu pátečních odpolední... studoval své týdenní zprávy a obvykle zavíral obchod na víkend... a pak to začalo.

Do Fendleyho kanceláře na Tate Street přišel elegantně oblečený muž a řekl, že chce koupit pomník. Protože všichni ostatní v kanceláři byli zaneprázdněni, rozhodl se Fendley promluvit si s cizincem sám a vysvětlil mu, že jeho společnost neprodává přímo veřejnosti, ale pouze ve velkém.

Muž středního věku, který se představil jako pan Robert C. Christian, se nenechal odradit a řekl, že by rád věděl, kolik by stálo vybudování pomníku pro zachování lidstva, a začal Fendleymu říkat, jaký pomník by chtěl. Přitom uvedl velikost v metrických mírách.

Fendley přiznal, že jeho první reakce na pana Christiana nebyla dobrá, ale poté, co ho asi 20 minut poslouchal a dozvěděl se o obrovských rozměrech pomníku, který chtěl koupit a postavit, se rozhodl, že ho musí brát vážně.“

- Georgia GuidestonesGuidebook.

[Jméno R.K....]
Jméno R.K. Christiana na vysvětlující tabulce s dobrým překlepem v „pseudonymu“)

Pokud bylo jméno R. K. Christiana jen bezvýznamným pseudonymem, proč bylo vyryto na pomník pro potomky? Mohlo by to jméno mít nějaký význam?

Tak to prostě je. R. C. Christian je zřejmým odkazem na Christiana Rosencreutze, jehož anglické jméno zní Christian Rose Cross, legendárního zakladatele řádu Rosencreutzů. Někdo by mohl říci, že podobnost mezi R. C. Christianem a Christianem Rose Crossem je výsledkem podivné náhody.

Jak však uvidíme, jedná se pouze o jednu z mnoha zmínek o rosenkruciánství, které jsou s památkou spojeny. Je to jen jeden dílek skládačky, ale přesto důležitý.

Rosekruciáni

[Hledá vstu...]
Hledá vstup do tajemství rosekruciánů. Upozorňujeme, že uchazeč ukazuje rukou znak mlčenlivosti. Všimněte si také písmen RC jako v RC Christian.

Rosekruciáni jsou známí díky třem manifestům vydaným na počátku 17. století: Fama Fraternitatis Rosae Crucis, Confessio Fraternitatis a Chemická svatba Christiana Rosenkreuze.

Tato anonymní díla, obestřená tajemstvím, záhadným způsobem seznámila širokou veřejnost s filozofií Rosenkreuzerů a zároveň ohlásila velkou proměnu politické a intelektuální krajiny Evropy. Brzy následoval věk osvícenství a s ním i pád feudálních monarchií.

Zdá se, že Georgia Guidestones plní stejnou funkci jako rosenkruciánské manifesty, vyzývají k důležité proměně světa a zachovávají si atmosféru tajemství.

Věk rozumu

[Odkazuje T...]
Odkazuje The Age of Reason na Thomase Painea, slavného rosekruciána?

V průvodních kamenech je mnoho odkazů na pojem „věk rozumu“. Mohlo by jít o odkaz na klasické dílo Thomase Paina s názvem Věk rozumu?

[The Age of...]
The Age of Reason: A Study in True and Improbable Theology je deistické pojednání, které napsal britský radikál a americký revolucionář Thomas Paine z 18. století. Práce kritizuje institucionalizované náboženství a zpochybňuje neomylnost Bible. Jeho principy obhajují rozum místo zjevení, což je názor, který zjevně sdílejí autoři trasových kamenů.

Je známo, že Thomas Paine byl předním členem Společenství rosenkruciánů v Americe.

„Společenství rosenkruciánů existovalo v Americe již před první americkou revolucí. V roce 1774 byli členy velké Rady tří (nejvyššího řídícího orgánu Bratrstva) Benjamin Franklin, George Clymer a Thomas Paine.“

- Společenství růžového kříže, soul.org

Manley P. Hall v knize Tajný osud Ameriky popisuje Thomase Paina jako významného křižáka na cestě k dokonalé světovládě.

„O Thomasi Painovi se říká, že svým perem udělal pro nezávislost kolonií víc než George Washington svým mečem. Pouze úplná reorganizace vlády, náboženství a vzdělání by nás i dnes dovedla k perfekcionistickému stavu, který představoval Tom Paine.“

- Manley P. Hall, Tajný osud Ameriky

Tento jemně zastřený vzkaz Thomasi Painovi je dalším dílkem rosenkruciánské skládačky, což mě vede k domněnce, že autoři byli buď svobodní zednáři (kteří rosenkruciánské učení začlenili do svých stupňů), nebo členové rosenkruciánského bratrstva.

V brožuře Georgia Guide je také uvedeno, že Joe H. Fendley starší, prezident společnosti Elberton Granite, stejně jako mnoho dalších lidí, kteří se podíleli na stavbě památníku, byli svobodní zednáři. Byl to důvod, proč byli tito muži vybráni anonymními sponzory pomníku?

„Fendley se také zapojuje do bratrských aktivit. V roce 1958 se stal zednářským mistrem, v současné době je členem zednářské lóže Philomathea č. 25 v Elbertonu, je zednářem 32. stupně zasvěcení York a skotského obřadu a v roce 1969 byl uveden do svatyně Jaarab v Atlantě. V letech 1972 až 1973 byl prezidentem Shrine Clubu Savannah Valley. V roce 1973 udělil vládce svatyně Yaar Fendleymu „Divanský stupeň vyznamenání“ a v roce 1975 byl jmenován velvyslancem.“

- Cestovní průvodce Georgii

Závěrem

Georgia Guiding Stones je současný rosenkruciánský manifest, který vyzývá (nebo deklaruje) k radikální změně způsobu řízení světa.

Památník má velký význam pro pochopení sil, které skrytě utvářejí dnešní a budoucí svět. Ztělesňuje klíčové spojení mezi tajnými společnostmi, světovou elitou a agendou Nového světového řádu.

Snaha o světovládu, kontrola populace a ochrana životního prostředí jsou témata, o kterých se dnes a denně diskutuje v rámci současného dění.

V roce 1981, kdy byly nainstalovány Waystones, tomu tak nebylo. Můžeme říci, že bylo dosaženo velkého pokroku?

Mnohá pravidla Průvodních kamenů mají smysl pro dlouhodobou ochranu Země. Je však obrovský rozdíl mezi idealistickými slovy autorů Průvodce a skutečným způsobem, jakým je tato politika aplikována na masy - mocichtivými a chamtivými politiky.

Čteme-li mezi řádky, pak Řídící kameny vyžadují, aby masy ztratily mnoho osobních svobod a podřídily se zvýšené vládní kontrole v mnoha sociálních otázkách... nemluvě o smrti 92,5 % populace... a pravděpodobně ne z řad „elit“.

Je koncept demokracie „pro lid a z lidu“, který si idealizovali otcové zakladatelé, pouhou iluzí, dočasným řešením před zavedením totalitní světovlády? Proč nejsou občané světa konzultováni v otázce demokracie?

Pro elity je pravděpodobně snazší dosáhnout dohody prostřednictvím médií. Ale možná to nebude fungovat pro každého a ne každý je spokojen s programem...

[Vzkaz na g...]
Vzkaz na monumentu před zničením „New World Order goes to...fuck“

Díky těmto deseti průvodcům je možné pochopit skutečný program většiny světových událostí.

Nakonec se podivnou ironií osudu podařilo naplnit desáté a poslední přikázání samotných Průvodních kamenů:

Nebuďte rakovinou Země - nechte prostor přírodě.

Zdroj, ze kterého zřejmě autor čerpal: Sinister Sites: The Georgia Guidestones

Známka 1.3 (hodnotilo 61)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 7

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 7 816