Když zelená zhnědne - a nikdo si toho nevšimne

Peter Koenig

28.9.2022 Komentáře Témata: Globální oteplování 1208 slov

Představte si – existuje zelené hnutí, údajně šetrné k životnímu prostředí a lidem. Má poměrně krátkou historii, možná nějakých 20 až 30 let?

Komu by se to nelíbilo? Zelená je krásná. Předstírá, že chrání matku Zemi a lidstvo. V průběhu let se stává stále populárnější a mění se v politickou stranu. „Zelení“. Stále silnější po celém globálním Západě.

Mluví o rozhazovačném životním stylu lidí a předhazují jim ho. Propagují biopotraviny a bojují proti geneticky modifikovaným GMO potravinám.

Pronikají do parlamentů západních zemí a stávají se významnými činiteli s rozhodovací pravomocí.

Dvě desetiletí staré „globální oteplování“ přeměnili na „klimatickou změnu“.

Změna klimatu se brzy stane hnací silou Zelených. Změna klimatu způsobená spalováním fosilních paliv člověkem způsobila, že hladina oxidu uhličitého (CO2) dosáhne v roce 2022 téměř 420 částic na milion (PPM). Vyplývá to z údajů meteorologické stanice amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru (NOAA) na Mauna Loa na ostrově Havaj. Rozpočet NOAA na rok 2022 se odhaduje na 6,9 miliardy USD.

Je to nebezpečná úroveň? Jsme přesvědčeni, že ano.

Agentura NOAA dodává důležité informace do agendy Zelených – a to po celém světě.

Nehledě na to, že od vzniku NOAA za 27 let, tedy od roku 1992 do roku 2018, pohltily světové oceány přibližně 67 miliard tun oxidu uhličitého. Složitý systém „pozitivních a negativních toků“ však vytváří rovnováhu, oceány také vypouštějí oxid uhličitý do ovzduší, a to tehdy, když je koncentrace CO2 ve vodě vyšší než ve vzduchu. CO2 z oceánů pomáhá vyživovat rostliny na souši, když nenajdou dostatek CO2 ve vzduchu. Rostliny žijí z oxidu uhličitého a uvolňují do atmosféry kyslík. Bez CO2 nejsou rostliny. Žádný kyslík. Žádný život.

Viz toto.

Tento malý detail je klimatickými skřítky, zelenými, pohodlně ignorován. Nezapadá to do jejich programu.

Nechť je výše uvedené vysvětlení kladných a záporných toků jen ilustrací inspirující k zamyšlení nad realitou, kterou klimatičtí šílenci a zejména zelení pohodlně ignorují. Ti se zmocnili lukrativního politického hnutí, které financují filantropové jako Soros a Bill Gates. Tlačí také na masožravce v naději, že je přemění na hmyzožravce.

Zelená agenda je v procesu omezování lidských svobod nástrojem odporné a lživé manipulace s myslí. Jinými slovy, lidstvo je nuceno věřit tomu, co není.

Můžeme se ptát, čí je to agenda?

A proč ji zelení na celém globálním Severu tak ochotně pomáhají prosazovat?

Možná proto, že je součástí širšího plánu útlaku, totální kontroly a přesunu majetku ze spodních a středních vrstev na vrchol.

Zelení přesně vědí, co dělají. Stačí se podívat, co dělají Německu. Pomáhají ničit německou ekonomiku, a tím i ekonomiku EU. Tento proces je v plném proudu. Zelení obsadili v Německu pět ministerstev, mezi nimi dvě nejmocnější, ministerstvo zahraničí, kde vládne Annalena Baerbocková a ministerstvo hospodářství, které obsadil Robert Habeck.

Jsou zodpovědní za neúnavné prosazování programu sankcí proti Rusku, které jsou zjevně diktovány USA a které uvrhly Německo, a tím i Evropu, do potenciálně nejhorší recese, jakou kdy Evropa poznala; sankce zastavily dodávky plynu z Ruska, na nichž je z 50 % závislá německá ekonomika a z o něco menší části i zbytek Evropy.

Paní Baerbocková, pan Habeck a jejich kancléř Scholz jsou přinejmenším spoluzodpovědní za to, že přijali diktát Washingtonu ohledně ruského sankčního programu, který vedl k sebevraždě Evropy. Další, jako francouzský Macron a nizozemský Mark Rutte a další tzv. evropští lídři, se do tohoto klubu s radostí přidávají. Je to bezohledná sebevražda, protože všichni vědí, co dělají a proč to dělají.

Nepracují ve prospěch Evropanů, svých krajanů, ale ve prospěch upadajícího impéria a těch, kteří tahají za nitky i ve Washingtonu, jako jsou finanční giganti BlackRock, Vanguard, StateStreet a spol. Tito takzvaní světoví vůdci zrazují svůj lid ubohými lžemi a nepřetržitou indoktrinační mediální mašinérií ve prospěch svůj a finančních gigantů, kteří jsou připraveni ovládnout svět.

To, co žijeme, tedy ve skutečnosti není čistě jen diktát Washingtonu.

Může být za Zelenými a jejich programem něco mnohem většího?

Snad Světové ekonomické fórum (WEF) – které je zase viditelným nástrojem vše ovládajícího finančního sektoru v čele s již zmíněným BlackRockem a spol. – a pak některé menší, ale stále dost velké „ryby“, jako City Bank, Chase a další. Všechny ty, které jsou elegantně označeny jako „příliš velké na to, aby padly, a příliš velké na to, aby pro ně platily zákony“.

Generální ředitelé a manažeři těchto finančních gigantů možná dostali příslib nějaké „kompenzace“ za to, že budou hrát s nimi. Jistě vědí, co dělají – ničí životy lidí a hospodářství svých zemí. To jistě stojí za tučnou odměnu, možná „život zachraňující“ kompenzaci.

*

V mnoha částech světa, zejména v Evropě, jsou zelení stále oslavováni jako zachránci životního prostředí a lidstva, málokdo si všiml, že se jejich ekologicko-sociální program změnil v otevřený fašismus. A ano, štědře financovaných takovými „filantropy“, jako jsou Gatesova nadace, Sorosův fond, Rockefellerovi a Rothschildovi.

Spojování bodů

Někdo důvěryhodný si možná spojí souvislosti mezi klimatickou krizí, (geoinženýrstvím) ničením úrody (hladomorem a smrtí), nedostatkem energie během předpovídaných ledových západních zim, žádným vytápěním, doháněním lidí s nízkou odolností k nemocem podobným chřipce, na které jsou zadržovány účinné léky, takže onemocní a mnozí mohou zemřít.

Studené zimy budou příležitostí k masovému podávání „vakcín“ proti chřipce (stejný obsah jako vakcíny proti covidu), které zabijí miliony lidí, protože občané stále naivně věří vakcínám proti chřipce a dostávají je po statisících. Jejich imunitní systém je ale již narušen různými očkováními proti covidu a posilujícími vakcínami, ve výsledku pak může zemřít mnoho, možná stovky tisíc lidí. Vskutku, z očkování proti chřipce. Oficiální příčina úmrtí: covid.

Skvělý argument pro další očkování proti covidu a spirála ničení života pokračuje. Probudí se lidé dříve, než bude pozdě?

Dále dochází k masivnímu ničení infrastruktury – nedávným příkladem je Pákistán – geoinženýrským počasím (viz tento článek), což vede zadlužené a zbankrotované země k tomu, že se snaží získat měnové zotročení od MMF a Světové banky.

Pod zástěrkou údajné změny klimatu dochází k ničení infrastruktury, k nucenému snižování spotřeby energie, což dále vede ke snižování vytápění, produkce hnojiv na bázi fosilních olejů. V konečném důsledku bude nedostatek potravin a smrt hladem nebo nemocemi souvisejícími s hladomorem.

*

Program je perfektní. Vše zapadá do scénářů Velkého resetu / Agendy OSN pro snížení populace do roku 2030, takže na konci vaxx-dekády, jak WHO nazývá rok 2020, bude mnohem méně lidí. Elita – finanční hegemoni – očekávají, že budou radostně těžit ze zkrachovalých malých a středních podniků, jejichž aktiva byla vysáta nahoru a pryč do modrého nebe miliardářů.

Obvyklí padouši, finanční giganti, rozhodují o tom, kdo přežije – možná vy a já – nebo další generace.

Pokud se nepostavíme, nepovzneseme se na vyšší úroveň lidství a z čistě hmotných bytostí se staneme více duchovními bytostmi, můžeme být přesunuti do neexistence. Zkrátka mrtví. Myšlenku, že budeme manipulovatelní elektronicky a budou o tom rozhodovat algoritmy AI (vždy k prospěchu elit), můžeme samozřejmě přijmout i dobrovolně, protože je to tak „cool“ být očipovaným transčlověkem, 5G-šťastným, a přitom nic nevlastnit.

To by byla konečná fáze. Do značné míry k tomu přispěli legendární Zelení, kteří se změnili v hnědé.

To se nesmí stát. Nás je mnoho, jich je málo a my se budeme bránit bez násilí, zcela novým nemateriálním životním stylem, který se bude dynamicky vyvíjet.

(Poznámka editora: Poslední větou to autor zazdil. Takovou míru naivity jsem u něj nečekal.)

When Green Turns Brown – And Nobody Notices vyšel 25.9.2022 na Global Research. Překlad v ceně 479 Kč Zvědavec.

Známka 1.2 (hodnotilo 45)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

35

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 73 čtenářů částkou 12 198 korun, což je 35 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 0

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 9

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 3

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Měnové kurzy

USD
23,71 Kč
Euro
25,26 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,22 Kč
Švýcarský frank
26,06 Kč
100 japonských jenů
15,34 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,86 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,25 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 853,68 Kč
1 unce stříbra
682,25 Kč
Bitcoin
1 522 506,33 Kč

Poslední aktualizace: 19.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 3 736