Švýcarští poslanci hodlají proniknout na setkání Bilderberg

Článek na Zvědavci (https://www.zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://www.zvedavec.news/komentare/2011/06/4417-svycarsti-poslanci-hodlaji-proniknout-na-setkani-bilderberg.htm

Kurt Nimmo

Reportáž a seznam účastníků Bilderberg 2011

Dnes se v show Alexe Jonese objevil Dominic Schreiber z hnutí Jsme změna ve Švýcarsku a řekl, že několik švýcarských poslanců usiluje o zatčení válečného zločince Henry Kissingera a několika dalších, kteří jsou momentálně na území Švýcarska v souvislosti s jejich účastí na schůzi Bilderberg.

Paul Joseph Watson v článku ze 6. června uvedl, že Dominique Baettig vyzval švýcarské federální úřady, aby zatkly bývalého ministra zahraničí USA.

Schreiber potvrdil, že zástupce kantonu Jura Dominique Baettig a členové švýcarské národní rady vyzývají k zatčení účastníků konference, kteří jsou mezinárodně hledaní za válečné zločiny včetně George W. Bushe, Henry Kissingera, Dicka Cheneyho, a Richarda Perle.

V únoru Bush zrušil cestu do Švýcarska kvůli požadavkům na jeho zatčení za zacházení s vězni v zálivu Guantánamo a další válečné zločiny.

Baettig a vůdci kantonu požadují přístup k setkání Bilderberg a v příštích hodinách plánují konfrontaci s globalistickými skupinami.

Kissinger a Perle jsou pravidelnými účastníky skupiny Bilderberg. Tým Infowars v současné době působí v St. Moritz a počátkem tohoto týdne tam zahlédl neslavně známého neokonzervativce Perleho.

V show Alexe Jonese vystoupil také švýcarský politik Lukas Reimann. Sdělil posluchačům, že švýcarská lidová strana se staví proti MMF, Světové bance a skupině Bilderberg. Reimann plánuje pochod k branám hotelu, kde Bilderberg pořádá schůzi. Spolu s ním půjde Baettig a několik dalších vůdců kantonu.

Dopis Dominique Baettiga ve švýcarské němčině:

Bombshell: Swiss Parliamentarians to Force Way Into Bilderberg vyšel 10. června na theintelhub.com. Překlad Zvědavec.

Článek byl publikován 10.6.2011


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.