Plošné vybíjení nevinných, neškodných ptáků pokračuje

Článek na Zvědavci (https://www.zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://www.zvedavec.news/zvirata/2017/01/7151-plosne-vybijeni-nevinnych-ptaku-pokracuje.htm

Vladimír Stwora

Denně nás noviny krmí katastrofickými záběry postav v celotělových maskách s filtry a dýchacími přístroji jako ze scifi filmů, jak chytají a nahánějí zcela zdravé a neškodné opeřence, strkají je do kontejnerů jako staré noviny. Co se děje pak, žádné záběry (kupodivu) neukazují. Asi to není hezké. Důvod? Jakási „ptačí chřipka“. Nemoc postihuje jen ptáky, na lidi je nepřenosná. Alespoň jsem toto prohlášení slyšel na vlastní uši z úst hygienika, který vybíjení koordinuje, či snad přímo nařizuje.

Současná forma viru je podle Majera vysoce patogenní pro ptáky, nicméně přenos na člověka nebyl doposud zaznamenán. Jde o ptačí formu chřipkových virů, ke kterým není člověk příliš vnímavý. Rizikem je ale možná mutace viru, která by následně mohla zdraví lidí ohrozit. Proto se provádí utracení ptáků v ohnisku,byly nuceny přiznat i Babišovky, jinak noviny, které si na lží, mlžení, polopravdách vystavili svou pozici hlavního mluvčího globalistů.

Je možná? A to stačí? Možných je tolik věcí. Že nás srazí auto, utrhne se s námi výtah, uklouzneme na banánové slupce. Co s tím? Zakážeme auta, výtahy, banány? A všechno, co by nám mohlo nějak ublížit? Co je to za obsese s naší bezpečností? Jenom proto, že je možné, že by nám něco mohlo škodit, budeme plošně vybíjet? Ano, budeme, ale jen tam, kde se oběti naprosto nemohou bránit.

[...]

Mimo užitkové hrabavé drůbeže jdou na smrt i pávi a papoušci. Zvlášť ti posledně jmenováni nedávají smysl. Žijí přece v klecích, kde kontaminace zvenčí v podstatě nepřichází v úvahu. Ale mají zobáky a peří, tak pryč s nimi, když se seká les, lítají třísky, že.

Před deseti roky jsem s hrůzou sledoval podobnou hysterii kolem tzv. nemoci šílených krav. Za oběť jí tenkrát padly miliony kusů skotu po celé planetě. A o rok nebo o dva později opět stejnou hysterii kolem ptačí chřipky, myslím, že to bylo v Číně nebo v Hong Kongu. Ostatně jsme o tom psali.

Spekulace o tom, odkud se podivné viry vzaly, si nechám pro sebe. Kecy o přirozených mutacích si mohou nechat zase oni, faktem je, že za existenci lidské společnosti nějakých 100 tisíc let se tyto „mutace“ objevily v podstatě poslední desetiletí a shodou okolností v čase, kdy se genetické inženýrství čím dál víc podobá Frankensteinovým pokusům.

Co je společným průvodním jevem tohoto vybíjení?

Mimochodem unifikace uniforem státem placených represivních složek také není bez zajímavosti. Byly doby, a není to dávno, kdy co stát, to jiné uniformy policie, vojska, požárníků. Dnes poznáte gorilu v černém jen podle rozdílu psaní slova policie na zádech, Američané tam mají police, Němci Polizei, Italové Polizia. Dokonce vyvedené stejným fontem. Totéž platí o hasičích – stejné přilby, stejné mundúry, totéž o vojácích, snad jen barva výložek se liší. A samozřejmě totéž o komandech vybíjejících ptactvo. Všechny státy světa podléhají stejné vládě a na lidi dohlížejí stejně vypadající sbory. Co mi to jen připomíná?

Výskyt těchto maskovaných andělů smrti považuji za signifikantní. Připravuje nás někdo podobnou apokalypsu? Co když se příště objeví třeba „kočičí chřipka“, „psí chřipka“ a nakonec lidská infekce, kterou budou zvládat stejně oblečené osoby ve skafandrech? Je to nemožná představa? Americký Hollywood už na toto téma natočil několik filmů, vzpomínám si zejména na jeden s Dustinem Hoffmanem. Další na stejné téma třeba zde, zde. Poslední dva jsem neviděl, ale ten první s Hoffmanem je hodně reálný. A jak známo, hollywoodským filmařům se občas zajímavě podaří nadčasově upozornit a varovat.

Mám z té vraždící hysterie těžké sny. Je mi těch neškodných tvorů hodně líto. A uvědomuji si, že je to předzvěst něčeho zlověstného, příprava na něco, na čem usilovně pracují Frankensteinovy laboratoře v celém západním světě. Co nebo kdo bude na řadě příště?

Článek byl publikován 10.1.2017


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.