Ďalšia hrozba vojny v Európe je akútna. Naplánovaná je USA!

Článek na Zvědavci (https://www.zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://www.zvedavec.news/komentare/2022/08/9292-dalsia-hrozba-vojny-v-europe-je-akutna-naplanovana-je-usa.htm

Ivan Štubňa

Mainstreamové médiá čušia a neinformujú o vážnej situácii na Balkáne. Jednoducho na to nedostali pokyn spoza veľkej mláky.

Na základňu „Belvedere“ ktorú využívajú špeciálne jednotky kosovskej polície neďaleko Kosovskej Mitrovice doviezli nové zásoby zbraní, vojenského materiálu a ručných šokových granátov určených na potláčanie nepokojov a vpády do domov. Kosovskí predstavitelia dočasne vládnuci na srbskom území sa tak chystajú na udalosti 1. septembra, kedy sa bude konať zasadnutie o zrušení srbských identifikačných dokumentov Srbov žijúcich v Kosove vrátane srbských automobilových registrácií. Pretože Srbi povedali, že tieto opatrenia kosovskej mafie nebudú repektovať, dočasná kosovská moc sa pripravuje na ozbrojené potláčanie nepokojov.

Na tieto udalosti sa pripravuje aj americká vojenská základňa BONDSEEL na Kosove, ktorá je v pohotovosti. Kosovské špeciálne služby a časti ich ozbrojených síl 24.8. 2022 absolvovali vojenské cvičenie pod vedením tureckých, nemeckých, britských a amerických inštruktorov z KFORu. Táto aktivita KFORU a účinkujúcich štátov sa tak dopustila opätovných porušení celého radu medzinárodného práva vrátane Rezolúcie OSN č.1244.

Srbský prezident Vučić včera na 22.00 hod. vyvolal k situácii mimoriadne rokovanie s Miroslavom Lajčákom, ďalším americkým sluhom, momentálne v službách EÚ na Balkáne a americkým predstaviteľom pre Balkán Gabrielom Escobarom. Na stretnutí im Vučić povedal, že Srbsko bude vždy stáť na pozíciách boja za mier, ale nikdy neodstúpi od vitálnych záujmov srbského národa. Jeho vyjadrenie sa dá vnímať s vysokou pravdepodobnosťou tak, že akékoľvek vyvolanie násilia proti Srbom na Kosove, je pre Srbsko tzv. červená čiara. Američania dobre vedia, že Balkán bol aj v minulosti tzv. Bure baruta – sud pušného prachu. A pretože USA chcú vyvolať v Európe vojnu, momentálne na Balkáne prikladajú k sudu s pušným prachom zápalku.

Vučić národu doslova povedal:

„Verte ani jednu sekundu ako som Vám sľúbil, neodstúpime od našich vitálnych, národných a štátnych záujmov a bezpečnosti štátu. Nevzdáme sa, nezradíme. Nech žije Srbsko!!!

Samozvaný premiér falošného štátu Kosovo Kurti sa vyjadril, že necúvne a v prípade potreby použije násilie. Je viac ako isté, že koná na príkaz neonacistov z USA.

M. Lajčák sa zmohol iba na vyhlásenie na Twitteri, že si cení úprimnú snahu prezidenta Srbska podporiť európske riešenie. Pokrytec Lajčák toto vyhlásenie urobil zo zištného dôvodu, aby vyzeral dobre pred svojim oficiálnym európskym šéfom Borellom. Európske riešenie totiž vôbec nie je v súlade so stanoviskom Srbska. Keby mal Lajčák nezdeformované „gule“ diplomata, bol by odsúdil, všetky nelegálne aktivity kosovských predstaviteľov, nelegálne aktivity KFORu vrátane nelegálnych aktivít NATO a USA. A tiež porušovanie medzinárodného práva a Rezolúcie OSN č. 1244.

Možno sa zdá, že ide o maličkosť. Ale nejde. Falošný štát Kosovo chce od Srbov žijúcich na Kosove v štáte Srbsko, aby sa vzdali svojej identity!!!

Viac na:

https://www.alo.rs/vesti/kim/664908/kurti-kosovo/vest

https://www.politika.rs/sr/clanak/...e

Z mesta SNP Ivan Štubňa

Článek byl publikován 27.8.2022


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.