Pfui Teufel! Německem otřásá skandál!

Školačky ve věku 14 a 15 let se učí na figurínách snědých miminek, jak se starat o děti

VK

13.6.2017 Komentáře Témata: LGBT, Německo, Propaganda, Invaze kobylek do Evropy 1470 slov

Jeden ze čtenářů AE News nás upozornil na kauzu na jedné z německých středních škol ve městě Syke v Dolním Sasku. Podle informací serveru Kreiszeitung.de se jedná již o čtvrtý ročník vzdělávacího programu Babypraktikum pro dospívající dívky, ale i chlapce a gay páry, jak se starat o miminko [1], který probíhá na Syker Ganztagsschule. Z hlediska německé preciznosti jde o simulaci na figurínách miminek, které mají uvnitř integrovaný čip, který simuluje potřeby dítěte 24 hodin denně. Dívky se musí o dítě starat ve dne i v noci. Z hlediska rodičovské přípravy by to nebylo nic špatného, jenže celý program zajišťuje školský úřad Dolního Saska s naprosto jiným úmyslem. Jak totiž ukázaly uniklé fotografie na veřejnost, blonďatá německá děvčata dostala na starosti „míšence“.

[...]

Figuríny jsou totiž karamelové a tmavé barvy a jde tudíž o figuríny miminek mulatů, míšenců. Děsivá fotografie začala o víkendu kolovat na německé alternativě, celou věcí se bude počátkem týdne zabývat i německá strana AfD, která chce do Dolního Saska podle posledních informací poslat školní inspekci, jestli v rámci programu není dětem podsouvána pro-migrační politika Angely Merkel. Celý program má za úkol naučit dívky již od věku 15 let, jak se starat o mimina. Mimochodem, v Německu je 15 let nejnižší zákonná hranice pro přiznání rodičovství, takže je možné, že toto je prvoplánová příprava na okupaci Německa formou invaze „in Utero“, tedy skrze dělohy Němek, které budou rodit Arabům mulaty.

[14 a 15-le...]
14 a 15-leté dívky ze střední školy ve městě Syke v Dolním Sasku se učí chovat děti migrantů, zatím jen jako figuríny.

Bílá rasa je podřadná, Pfui Teufel!

Na fotografii nahoře při analýze vidíme, že z 8 dívek jich celkem 6 chová snědá mimina, resp. leží v kočárku. Pouze dvě dívky mají k dispozici bílé děti. A zde je další skandál. Bílé děti nemají žádné vlasy, zatímco mimina míšenců mají jako černé kučeravé vlásky. To samo o sobě evokuje diskriminaci a podřadnost bílé rasy a je to zjevné programování a indoktrinace dívek na úrovni podvědomí, stejně jako když minulý rok Miroslav Donutil na ČT předčítal pohádku o Multikulti Sněhurce, která dětem na konci podprahově sugerovala myšlenku, že mít čokoládovou barvu kůže je fajn, protože se člověk od sluníčka nespálí a bílá kůže je tudíž horší a ne tak dobrá. O kauze se Sněhurkou jsme přinesli článek a video zde. Pokud jste ho neviděli, napravte to.

[Dennis und...]
Dennis und Gerrit si vyzkoušeli Babypraktikum již v roce 2010.

Program Babypraktikum byl v Syke zkušebně otestován již v roce 2010, kdy se do programu přihlásili i dva chlapci, Dennis a Gerrit [2], kteří se také starali o tmavé miminko. Sociální inženýrství s migranty v Německu tak zdaleka nemá počátek s migrační krizí v roce 2015, ty procesy probíhaly už dávno předtím. Ponechme stranou, jestli je vhodné dívkám ve věku 14 let dávat makety miminek, anebo by se to mělo o dva nebo tři roky odložit, nicméně tento projekt evidentně ukazuje, co je hlavním cílem výchovy v tomto programu. Dívky jsou s německou precizností připravovány pro novodobý program Lebensborn, kdy ovšem nebudou mít za úkol rodit Árijce, ale čokoládové míšence. Jak uvádí video níže (bohužel nemám čas teď udělat české titulky), tento program sociálního inženýrství běží pod patronátem nechvalně známé Anetty Kahane, šéfky německého bezpečnostního úřadu, divize pro potírání xenofobie a nenávisti na internetu (obdoba CTHH v ČR). O paní Kahane se více dozvíte zde a plody její práce jsou zde a zde.

Němky jsou přitahovány mužnými migranty

Německé školství tak vychovává mladé Němky v útlém věku, aby se za pár let staly matkami dětí migrantů. Jak už jsem několikrát připomínal, Němky jsou migranty přitahovány. Arabové vypadají mužně jako chlapi, protože mladí Němci vypadají naopak zženštile, v Německu je obrovský nárůst manifestované (tzn. neskrývané) homosexuality, mladí chlapci se chovají jako dívky, narůstá počet tzv. nagelovaných metrosexuálů a šampónků, celé této homosexuální vlně napomáhá mediální průmysl, televize a internet. Když se potom objeví mladý Arab, který vypadá jako chlap, Němky začnou jím být přitahovány jako silným samcem. Je to možné sledovat tady v Německu během roku, jak se kolem migrantů točí spousta blonďatých Němek.

[Němka a st...]
Němka a statný migrant, který přijel do Německa obohacovat místní kulturu.

Jak už zaznělo jinde v politicky nekorektní rovině, zatímco mladí chlapci Němci si to rozdávají někde zezadu a LGBT zpolitizovaná média je v tom skotačení podporují, Němky jsou mezitím oplodňovány migranty a jejich děti, až vyrostou, podřežou homosexuálním Němcům krky. Tomu se nedá zabránit. Arabové nebyli vystavení účinkům procesů řízení na 5. prioritě. Nejsou zdegenerováni a zhomosexualizováni hormony v pitné vodě, v potravinách, v lécích, v očkovacích látkách. Všichni evropští a američtí muži si všímají, že jim mizí ochlupení na prsou generace po generaci, je řídké, postupně mizí s každou generací, nikdo tomu ani nevěnuje pozornost, protože média podporují hladké oholení, a to zdaleka nejen na tváři u mužů. Arabové přitom mají zákaz holení, čím delší vousy, tím více halal a a když vyholená Němka vidí zarostlého Araba, vzdychá touhou. Byl o tom dokonce pořad na RTL, jak se dvě redaktorky ptaly německých žen, kdo je přitahuje více, ukazovaly jim fotky a většina z nich volila mladého urostlého Araba z Maroka. Co na to říct? To je prostě volání přírody.

Propagace homosexualismu je jako novodobý mor, je úplně všude!

Proto si všimněte, jak je všude v západních zemích v rámci autogenocidy západní civilizace podporován homosexualismus, jak jsou propagovány každý rok pochody gayů v ulicích, kde vytahují ptáky na děti, které to vidí z cukrárny, kde jsou s maminkou na zmrzlině. V čele průvodů to jistí šéf americké ambasády, tedy jistil donedávna, nový velvyslanec v Praze to prý podporovat nebude, ale na to si teprve počkáme, nicméně spolehlivě ho v tom zastoupí někdo z britské ambasády, kteří se v Praze také účastní Gay Pride pochodů zvrhlosti. Propagačně to zastřeší Česká televize, která má dokonce ve svém hlavním nedělním diskusním pořadu v poledne také jednoho zástupce LGBT.

[Účastníci ...]
Účastníci Gay Pride v Madridu

Zatímco západní civilizace ruší svátost rodiny jako svazku mezi mužem a ženou a umožňuje dokonce adoptovat děti homosexuály, tak Arabové místo toho homosexuály u sebe doma popravují jako zplozence ďábla, protože podle Koránu pouze ďábel obcuje zezadu a provozuje sodomický sex, proto je nejvíce vražd homosexuálů v Evropě právě na jihu Francie, to nikoho ani nepřekvapí. Muslimské rodiny homosexualitu netolerují, muž jako hlava rodiny obvykle homosexuálního syna vydědí a vykáže ho z domu, v Pákistánu se používá starší a brutálnější tradice, kdy otec rodiny musí homosexuálnímu synovi ve spánku rozbít hlavu těžkým kamenem. Pokud je dcera homosexuální, může ji nechat bolestivě ukamenovat, ale pokud má se svojí dcerou „soucit“, může ji utopit.

Zhomosexualizované západní civilizaci hrozí, že úplně vymře a zmizí

Existuje tzv. Hasídího fatva, která vysvětluje, že muž nebo žena s homosexuální orientací je výsledkem početí, které zprznil a pokřivil ďábel, když muž, který dítě počal, nebyl dostatečně zbožný ve víře. Podle této fatvy ďábel může do těla člověka vstoupit jen ve dvou případech: Při zakázaných okultních praktikách, kdy člověk otevře cestu ďáblu ke své duši, anebo při početí dítěte, kdy do ženy nevstoupí duch, ale ďábel skrze nečisté sémě. Podle koránu má žena, je-li zbožná, takové početí zapudit a potratit. Pokud nepotratí a dítě donosí a z dítěte vyroste homosexuál, je vina na straně ženy. V Saúdské Arábii je homosexualita dítěte důvodem manžela k rozvodu bez jakékoliv kompenzace pro manželku. Stejné pravidlo platí ve Švédsku ve městech pod kontrolou Šaría milicí. Ve Francii se používá Šaría jako vnitřní zákon v muslimských obcích, která se stará o rozvody muslimských rodin bez vědomí francouzské republiky.

[Vliv hormo...]
Vliv hormonů a chemie v potravinách, ve vodě, lécích a očkovacích látkách má děsivé účinky na mužskou populaci západni civilizace

Řízení na 5. prioritě je hlavní příčinou homosexualizace západní populace. Účinky hormonů, zejména estrogenu ve vodě, ale i látek jako jsou ftaláty a bifenyly, způsobují změny chromozomů, chlapci se rodí s jemnými ženskými rysy, u dívek pro změnu propuká neplodnost. Arabové, kteří nikdy s hormony a chemií do styku nepřišli, tak přináší do Evropy vysokou plodnost, mužskou sílu a minimum případů homosexuality. Společnost je potom v situaci, kdy nedokáže zvládat změny na genetické úrovni v populaci a v porodnosti. Příroda si vždy najde cestu a přežívá ten druh, který vykazuje nejvyšší známky adaptability. Společnost prostoupená homosexualismem, degeneracemi, deviacemi a úchylnostmi vyzdvihovanými za nový normativ normálnosti, prostě a zkrátka nepřežije. Německý pokus a model indoktrinovat dívky a naučit je na nošení miminek míšenců je pouze děsivým obrazem dnešní Evropy.

Článek vyšel 17. června 2017 na AENews, odkud jej přebírám.

Poznámka editora

Homosexualizace je už i u nás a zdá se, že hlavně mezi mladými nabírá na atraktivnosti. Schválně si dejte seznamku Lide.cz a pro výběr zadejte holky z Prahy 20 a 30 let pro flirt. Budete překvapení tím, kolik žen hledá výhradně ženy. Mně to zhruba vycházelo na každou třetí až čtvrtou. Často se tam také objevuje varování "muži, ani nezkoušejte napsat, budete zablokováni". Být lesba je zřejmě IN.

Známka 1.4 (hodnotilo 88)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

33

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 66 čtenářů částkou 11 638 korun, což je 33 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 2

Nové informace o kauze „Ostatkový kříž“18.04.24 18:48 Česká republika 0

Třetina Ukrajinců živoří 18.04.24 10:57 Česká republika 6

Rakušan neříkal pravdu17.04.24 16:43 Česká republika 2

Lidé nebděli, lidé mlčeli, aneb “jak pr.s..t naši vlast“16.04.24 19:44 Česká republika 1

Už i Německu kolabuje rozvodná síť16.04.24 17:39 Německo 2

Kávička s Bidenem nás vyjde pěkně draho16.04.24 15:24 Česká republika 4

Takže je to PRAVDA! FBI konečně vyšetřuje útok na Baltimore Bridge jako kybernetický16.04.24 12:31 USA 2

Euro 7: Rada EU přijala nová pravidla pro emisní limity osobních a nákladních automobilů a dodávek15.04.24 19:02 Evropská unie 3

"Nikdy jsem neslyšela žádné odsouzení ukrajinských úderů proti Rusku": Marie Zacharová se vyjádřila k výzvě Izraele, aby odsoudil íránské údery.15.04.24 18:51 Rusko 1

Neuroložka, která nemlčí. Končí u ní lidé s následky. Stát je ignoruje.15.04.24 06:59 Česká republika 0

Rozpočet USA - 2024: kolaps a následky15.04.24 06:48 USA 0

Írán zaútočil na Izrael14.04.24 05:58 Írán 3

Ceny elektřiny pro obyvatele, včetně daní, přepočteno dle kupní síly13.04.24 10:40 Neurčeno 1

Spoluzakladatel Greenpeace otevřeně: „změna klimatu“ je podvod!12.04.24 21:32 Neurčeno 0

Pandemická „ďábelská“ smlouva, Green Deal v Německu a Gender agenda – Velký rozhovor o aktuálních informacích se Zdeňkem Chytrou.12.04.24 20:12 Evropská unie 1

Jaderný poplach v Polsku po zásahu ruské hypersonické rakety Kh-47 Kinzhal12.04.24 19:14 Ukrajina 0

Vysokoškolská pedagožka vyškolila Fialu12.04.24 06:31 Česká republika 1

Politico - v rámci EU nakupuje Francie nejvíce LNG z Ruska11.04.24 18:21 Francie 0

Šialený migračný pakt zmení Európu na Afriku. Hrozba aj pre Slovensko!11.04.24 17:56 Slovensko 3

Měnové kurzy

USD
23,74 Kč
Euro
25,28 Kč
Libra
29,53 Kč
Kanadský dolar
17,24 Kč
Australský dolar
15,24 Kč
Švýcarský frank
26,03 Kč
100 japonských jenů
15,36 Kč
Čínský juan
3,28 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,22 Kč
1 unce (31,1g) zlata
56 542,60 Kč
1 unce stříbra
671,01 Kč
Bitcoin
1 499 268,76 Kč

Poslední aktualizace: 18.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 10 830